Buna.
Eu cred ca in loc sa te plangi ca nu ai o suta de prieteni, ar trebui sa apreciezi faptul ca ai 3 prietene adevarate, in care ai incredere.
Cat despre iubiti, nu dispera. Vei putea cunoaste multe persoane, trebuie sa ai rabdare, ca niciodata nu stii ''de unde sare iepurele''.
Si eu am aproape 17 ani, si m-am mutat din Romania de vreo 6 luni..nu prea am prieteni, adica ma inteleg cu colegii de clasa, vorbesc cu ei pe facebook (cu unii), dar nu pot spune ca am vreun ''prieten''.
Fii multumita cu persoanele pe care le ai in jurul tau .
O zi buna!
Ti se pare ca e o problema daca ai putini prieteni? eu zic ca mai bine putini si buni decat sa ai 100 si care sa te tradeze sau sa-ti fie prieteni doar cand au nevoie de tine. nu mi se pare deloc ca esti ciudata. esti linistita si nu masori cantitatea ci calitatea ceea ce este bine. daca la cocalari li se pare ca esti "ciudata" asta e, nu poti multumi pe toata lumea, intotdeauna vor exista crtici.
Nu stiu ce sa spun, nu esti ciudata deloc si e bine sa ai 3 prieteni adevarati langa tine, decat multi falsi... Oricum poate ca esti o fire mai inchisa in tine. Ai putea sa te bagi mai mult in seama, sa iesi in evidenta, ceva de genu.(intelegi tu ) ca sa te observe lumea. Bafta!
P.S. Scuze ca nu ti-am dat prea multe sfaturi dar nu ma pricep atat de bine. Oricum sper sa iti mearga mai bine! :*
faptul ca ai 3 prieten semnifica ca esti o persoana ce stie sa isi aleaga prieteni seriosi si de durata, de ce sa ai 1000 de prieteni din care 999 sunt falsi? mai bine 3, da' buni.am 16 ani si nici pe mine nu ma lasa mama in club, liceul meu e plin de fite, ma inteleg bine cu colegii deoarece sunt o fire prietenoasa. ceea ce ar trebui si tu sa fii.chiar daca ai 3 prietene bune, nu inseamna ca nu poti avea si o relatie de prietenie cu colegii.Doamne,aveam povesti asemanatoare, deci zici ca esti sora mea. in cazul asta nu prea pot sa-ti dau un sfat deoarece sunt in aceeasi dilema.