Pai, poate era timid si nu isi arata destul sentimentele. Acum poate s-a maturizat. Dar daca zici ca il iubesti pe actualul tau prieten nu ar trebui sa iti pese de el. Oricum, take care.Succes
La inceput l-ai descurajat cu scrisul tau agramat. S-a maturizat, si-a calcat pe inima acceptand o fata simpla, dar ea este ocupata.Ramai cu actualul prieten care nu se rusineaza cu tine.
Buna, draga sa stii ca cel mai bine sa faci ce simti tu, ce crezi ca e mai bine.Asa ca sfat, eu te-as sfatui sa ramai cu actualul, dar tu faci cum vrei. Spun asta pentru ca zici ca il iubesti pe cel cu care esti acum, in plus acela care te cauta acum, nu crezi ca a venit cam tarziu? Poate a realizat ca tine la tine, dar totusi acum esti cu acest baiat si nu e bine sa dai pasarea din mana pentru cioara de pe gard, nu se stie daca celalalt nu va face iar la fel, adica cum era cu tine si nu stiai? Nu iti dadea niciun semn de viata, asta e lipsa de interes, totusi fa cum crezi tu dar gandeste-te bine inainte de a lua o decizie.
Daca il iubesti pe actualul, ramai cu el.
Fostul trebuie sa ramana doar o amintire din trecut unde ii este locul!
Ceau ceva de gen mii s-a intamplat si mie acum cateva saptamana...
eu una m-am despartit de acel baiat cu care am fost pentru a fii cu actualu...chiar daca mai demult a gresit...
nu te poti mintii ca il iubesti pe baiatul cu care esti acum.cand tu in tot acest timp ai tinut la alalalt...:X:X
oamenii se mai schimba se ''maturizeaza'' isi dau seama ce au pierdut de abia cand pierd o persoana... el te'a pierdut pe tine si acum te vrea inapoi. tu decizi daca esti prea tarziu
bafta si sa ai parte de multa dragoste:*:*