| Popescu_Simina_1966 a întrebat:

Pff..suntem de un an jumate împreună, insa de cateva zile s-a angajat in alta parte, iar seful lui il tine doua trei ore peste program. Nu știu daca ma minte, am acces la Facebook, whatssap. Nu are absolut nimic. Insa e distant, rece uneori. Vorbim mai rar fiindca ziua lucreaza si termina seara pe la 8-9. Cand iesim, stam o ora doua, dupa care adoarme.Mi-e teama sa nu ne despărțim, tin la el. I-am spus chestiile astea, insa a zis ca munceste pentru viitorul nostru si ca nu face nimic rău. Alteori ma face enervanta, disperată si agasanta. M-a mai inselat de doua trei ori si mi-e teama ca o va face iarăși..sunt multe chestii, mi-e teama de singurătate, îmi imaginez ca va fi cu alta..Si asta ma roade, nu știu ce sa mai fac... sfaturi, va rog.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Furnicuta000 a răspuns:

Daca intr-un an jumate te-a inselat de cateva ori nu inteleg de ce ai mai stat cu el.
In mod normal ti-as fi zis ca dupa o zi intreaga de munca nu cred ca mai are chef nici de el la cat de obosit este. Dar faza cu inselatul...meriti ceva mai bun, pe cineva care sa iti fie fidel si care sa aiba mai mult timp liber.
Crezi ca asta nu te va mai insela cand va avea ocazia?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

M-a mai inselat de doua trei ori.
De două ori, sau de trei ori, că nu e tot una?
Și cum a explicat el, de ce te-a înșelat?
Iar după ce te-a înșelat, s-a întors la tine?
Dacă s-a întors, eu zic că te iubește pe tine iar acelea au fost doar niște aventuri.
Dar, dacă te-a înșelat de trei ori să zicem, crezi că nu te va înșela și de acum înaintea? Eu zic că da.
Dar există o soluție, să il legi în casă și să ni îl lași singur afară fără tine. Ca să fii mai sigură. să îți cumperi și o lesă. Așa o să fii sigură că nu îl pierzi pe drum. Așa va fi tot timpul armonie și fericire în viața voastră.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te a inselat de 2 3 ori, va controlati telefoanele si conturile online... Pai ce rost mai are relatia asta?

| darrio2007 a răspuns:

De ce mai stai cu el daca spui ca te-a mai inselat? Parca ar fi singurul barbat din lumea asta de spui ca ti-e teama de singuratate.

| Sofer a răspuns:

De ce stai cu el daca zici ca te-a inselat.

| Andreeush a răspuns:

Eu înteleg că în unele cazuri acorzi a doua șansă după ce afli că te-a înșelat dar dacă te înșeală și a doua oară iar tu îl ierți e nașpa.

| Adry05 a răspuns:

Deci deja te-a înșelat DE DOAR 2-3 ORI și tu tot stai după el? na păi îți meriți soarta ce sa zic