| Narcissa a întrebat:

Pff.TPU.help melaughing
Deci am fost vineri dupa scoala in parcc cu o colega. Acolo ne-am intalnit cu doua amice de la scoala:d.Si in parcc era o cls de a8a care faceau pozele alea de sfarsit. Si in clasa respectiva era un tip. Cand l-am vazut m-am indragostit de ellaughing, dar apoi am aflat ca acel tip este iubitul uneia dintre cele 2 fete. Am stat, am vb, etc, etc. Problema e : vreau sa vb cu el.nu stiu, chiar imi place tipul si vreau sa stau cu el, dar 1. nu stiu cum sa ii spun ca il plac si 2. ma inteleg bine cu iubita lui actuala si nu vreau sa ma cert cu ea. Cum sa fac sa stau cu el si fata aceea sa nu se supere? Cum sa rezolv si asta? Please, help me! dau funda mareeeeeee:X mersi:d

Răspuns Câştigător
| Adda_5780 a răspuns:

Pfflaughing.ai putea sa astepti sa se desparta de tipa respectiva, dar tu in timpul asta sa vorbesti cu el, sa ajungi la un stadiu de prietena ( banuiesc ca ai cum sa faci rost de id`ul lui de la cunostinte comune, sau chiar de la el dk esti destul de indrazneata xD). incearca sa scoti chiar din gura lui ca nu mai e interesat de fata aia pentru a putea incepe o relatie cu el, dar de asemenea vezi si daca o iubeste. parerea mea e ca nu ai de ce sa tii cont de iubita lui actuala. pentru ca e gen"o cunostinta", nu iti e nici cea mai buna prietena si nici rudalaughing. dar tu ai spus ca ei sunt a 8a. deciii. o sa mearga la liceu=> totul s`ar putea termina in vara asta, voi doi nemaifiind in aceeashi scoala, nemaivazandu`va si stii si tu ca ochii care nu se vad se uita. asa ca ar merita sa fii in continuare amica cu iubita lui actuala decat sa intervii cumva, fiind cu el si acea tipa posibil sa te injure cu altii pe la colturi. pentru ce pana la urma? pentru o relatie care nu are cum sa dureze foarte mult timp? nu stiu.asta e opinia mea. tu decizi cum te comporti in situatia asta numai ca tine minte ca sunt baieti pe toate strazile si faptul ca tu l`ai placut la o prima vedere, e totusi destul de aiurea pentru ca nu il cunosti, gandirea, parerile si tot tacamu... succes si ia o decizie buna pentru tine xD >big grin

7 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Daca are prietena, eu zic sa renunti la idee, si sa fiti doar prieteni. Mai intai, pune-te in locul fetei: tu te-ai simti bine daca o alta fata ti-ar lua prietenul? Cu siguranta, nu.

| Bibutzu a răspuns:

Buna!

Incearca sa joki putin teatru.De exemplu incepe sa iesi mai mult cu prietena aia a ta si poate si cu iubitul ei. iesiti in 3 la o inghetata.Sau poti sa-i inviti pe aman2 la un party organizat la tine acasa, sau mai simplu la un suc in oras si le zici ca faci tu cinste cu ocazia.nu stiu. terminarii scoli?!laughing

E acum e faza mai complicata :
1. Sa ai grija ce vb (ca pr ta sa nusi dea seama ca-l plaki pe iubi ei)
2.Imbraca-te sumar, sexy dar si elegant
3.Incearca sa scoti in evidenta faptul ca esti singura si disponibila

Cred ca te-am ajutatlove struck bye

| Bibuşca a răspuns:

Nu! Nu ai cum sa faci asta! Daca tipul are o iubita tu de ce vrei sa te bagi ca sa se certe si apoi tipul ala sa sufere si sa fie suparat pe tine asa nu asa va avea ura pe tine.Eu as zice ca poti vorbi cu el dar sa nu-l atragi ca sa te dai la el pentru ca el nu va accepta acest lucru pluz ca mai are si o iubita.

| AyU a răspuns:

Fataa
nu stiam ca de manuta colegu meu de la gradinita ii vb 1
si 2 ai uitat sa precizezi ca si eu am fo vineri in parca cu :X meu laughing
deci totusi ai vb cu el? bifat. Acum toata faza ii chiar vrei sa ii desparti? Pentru ca daca el nu te place sau daca ea o sa te urasca dupa asta. Nu risca sa strici prietenii pentru baieti ( cazun nostru cu Paul straight face ) pentru ca iasa urat. Haii... daca nu vb cu el pe mess
flirteaza si apoi, poate, poate straight face cine stie
succes
vb maine :*:*

| Georgii53 a răspuns:

CAm complicata situatia`.In primul rand afli daca iubita lui tine la el si chestii,daca nu e bine pentru tine deoarece poti sa-i spui ei intai ca`ti place de prietenul ei si daca ei nu`i pasa sa te lase pe tine,iar daca ea tine la el, atunci e cam naspaworried, ar fi mai bine sa mai astepti putin sa vezi cum mai merge relatia dintre ei.Si la prima parte,ca sa vorbesti cu el,incerci sa faci rost de id`u lui,vb cu el pe mess,vezi cum va intelegeti,incerci sa te faci placut,dar daca vezi ca nu functioneaza nimic,mai bine stai in banca ta si`l lasi in pace, dar daca vezi ca vorbeste cu tine si chestii de astea, ii spui frumos ca`l placi si gata`:*. Sper sa ai noroc`>big grinbig grin

| lola_5690 a răspuns:

Sorry, gaseste-ti altuwinking

| annna_2561 a răspuns:

Poti sta cu el fara ca acea fata sa afle discutati mai intai.