Nu e adevarat. Daca el te-ar iubi te-ar astepta... Nu te-ar manipula in felul asta. Ce zici tu e manipulare. Se foloseste de faptul ca il iubesti pentru a te face sa te culci cu el... Oare vrea si altceva? Sau iti va da papucii dupa ce obtine ce vrea? Ramai pe pozitii si nu o face cu el daca nu vrei (si nici daca face presiuni asupra ta) sau fa-i vant... si cauta unul mai bun.
Si care este de fapt problema ta? Nu accepta sa te culci cu el...Va profita de asta si apoi iti va da papucii...Ce varsta aveti voi doi?
Daca tu crezi ca nu esti pregatita ancearca sai explici daca te iubeste cu adevarat antelege si asteapta pana esti pu pregatita pentru sex.
Te santajeaza! Probabil stie ca tii la el si mizeaza pe faptul ca daca te santajeaza, ameninta cu despartirea vei accepta. Daca nu vrei nu o fa. baieti sunt destui fii sigura ca el nu e ultimul. si daca iti cere asta fara ca tu sa vrei, nu te merita. Pentur mai multe sfaturi si intrebari poti apela la http://www.anne-sfaturi.blogspot.com/
Eu cred ca acel baiat vrea doar sa profite.asa sunt majoritatea baietilor din ziua de azi numa la sex la sta capul.
Asa imi zicea mie prietenul meu... e clar k doar asta vrea :p pararea mea nu te grabi fa-o cand esti tu pregatita nu k te ob; liga el :p
Daca te-ar iubii nu te-ar obliga sa faci ceva ce tu nu vrei, deci mai bine cunoaste-l mai bine si sa fii sigura ca daca obtine ce vrea nu iti da papucii.
Draga mea, niciodata sa nu asculti prostii de astea de la un baiat, pentru ca e evident ce vrea. sa te bage in pat si dupa aceea "Pa". ca sa isi continuie drumul cu alta.
Crede-ma ca daca te-ar iubi, ar astepta dupa tine.
Uite. iubitul meu a asteptat dupa mine aproape 6 luni. si am facut asta ca sa vad daca chiar tine la mine. . si uite ca a asteptat si ne merge mai bine ca niciodata.
Iti spun inca o data.sa nu asculti baietii care spun asemenea lucruri. vor doar sa te culci cu ei.
mult succes!
Nu te lasa manipulata de acest baiat care este dornic de aventuri nicidecum de o relatie serioasa. In primul rand pentru om ar trebui sa conteze iubirea, apoi sexul, dar s-au inversat lucrurile si e pacat
Stiu cum i si prietenul meu asa a facut si tot timpu im spunea ca vrea lui i se parea nomal finca suntem impreuna de 8 luni dar am vorbit cu el si si-a dat seama ca nu vreau nu m-a lasat da nu i-a fost tot una asa ca daca intr-adevar te iubeste si te respecta poate sa mai astepte binenteles pana cand esti tu pregatita
giugiulika13 întreabă:
july00 întreabă: