Da,am citit tot şi sincer, doar pentru că în 16 ani nu ai reuşit sa îţi găseşti pe cineva potrivit asta nu inseamnă că nu mai ai timp. Crede'mă ai tot timpul din lume pentru asta.
Am înţeles că eşti timida,dar poate că peste ceva timp nu vei mai fi aşa,poate că te vei schimba şi vei cunoaşte oameni noi.Oricum o vei face,este imposibil să rămâi cu prietenii pe care ţi i-ai făcut până acum şi care,din câte am înţeles,nu prea te susţin,dacă deja te'au etichetat.
Ştiu sentimentul acela de "admiraţie" faţă de alte persoane cu care ai vrea să semeni,iar in viaţa ta cu siguranţă vor fi şi persoane de acelea şi vei lua ceva şi de la ele,cum presupun că ai luat şi de la prietenii tăi de acum. [cel puţin mie mi se întamplă asta ]. Fii optimistă.
Şi mă bucur că tu zici că arăţi bine. Unele zic că vor să schimbe de pe acum ceva la ele. Eşti una dintre puţinele,zic eu,care pot zice că "da,arăt ok".
Cât despre " lumea e a ta " nu e un vis tocmai mare . Adica simţi asta când te simţi bine,cred că ştii asta. .
Nici eu nu ştiu ce vreau şi nu sunt aşa de disperată. Ştiu că orice ocazie mi se va oferi o voi accepta. Gandeşte şi tu aşa,te vei simţi bine.
Multe persoane sunt schimbatoare,cunosc şi eu. Nu e o problemă chestia asta,se va remedia în timp,vei învăţa cum să te controlezi, zic eu.
După părerea mea, nu e nevoie să pleci de acasă. Poţi face lucrurile care îţi plac şi acasă. Poţi vorbi cu părinţii tăi despre modelling şi toate cele.
Şi ai zis bine, ai să fii fericită.
Cred că e cel mai lung şi profund comentariu scris vreodată de mine. Oricum, mi’a făcut plăcere.
:*
Buna!
Sincer am si eu aproape 16 ani si am avut doar o prietena acum vreo 2-3 ani.Si sincer...nici nu mai imi trebuie.Mai bine lasam chestile astea pe mai tarziu, adica avem vreme.Nu vreau sa te ranesc dar, eu am incercat sa evit relatile cu fetele si ma simt foarte bine singur.Ma atasam de unele persoane dar, stii cum e, nu le poti avea pe toate; dar eu am o problema ca nu simt dragostea altora si asta e altceva...
Pace voua!
Parca ai fi eu..doar ca eu am15(aproape)..si eu sunt la fel numai ca sunt cam batausa si cam mai am caderi nervoase(am avut o perioada foarte grea eram in depresie..si asta pentru ca nu imi plac oamenii prea mult, cel putin nu cei de aici, si daca ma gandesc ca voi ramane aici imi vine uneori sa plang)Stiu cum e, esti o fire timida si lumea nu iti da pace..si isi bat joc de tine,. Copii tampiti fara ocuparie, nu are rost sa iti faci griji fetele alea tupeiste nu stiu cati prieteni adevarati au.Mi-am facut o reputatie in scoala de numanu vrei sa stii.dar se putea si mai rau, mul mai rau.Nu cred ca e bine sa pleci de acasa. oricum e vacanta, ai timp sa te gandesti la viata ta, dar eu de cate ori fac asa ma cam pierd prin ganduri.
O seara placuta
Esti o fata frumoasa si sanatoasa la trup si suflet, care are frumoasa varsta de 16 ani!
Da am citit tot si ne asemana mult mie mi se intampla la fel (bine cu faza ca eu sunt baiat ) dar in rest e tot la fel pentru mine da nu m-am gandit nici o clipa sa fug de acasa pentru ca eu am incercat in ultimul an sa ma schimb.
Si desigur sunt indragostit asa ca fata asta pana sa ma schimb sa devin oarecum mai matur ma credea o "puslama" dar acum incet incet ma inteleg din ce in ce mai bine cu ea da nu cred ca o sa mearga de aceea caut si eu inca persoana potrivita.
Aceasta discutie m-a ajutat si pe mine sa ma dascarc deci dupa parerea mea te intelegsi nu nu cred ca esti nebuna .
Daca simti nevoia sa vb cu cineva sa ma anunti!