| Little Kid a întrebat:

Pfff...acum ma gandesc k as putea fi q baiatul de care imi place, iar peste 10 min am alta stare:nu m-as vedea q el din cauza prietenilor lui si ai mei.am diferite starisadacum ma gandesc k m-as vedea in gasca lor iar peste 5 min, nusad ce am? de unde sunt starile astea asa nasoale? cand sunt in casa ma gandesc din ce in ce mai mult sa fiu in gasca lor, iar cand ajung afara si ii vad nu m-as vedea deloc cu ei.nu mereu e asasadsad daca prietena lor(si a mea) ne-ar invita pe mine si pe o buna prietena a ei(care acum sta cu mine), cum m-as comporta? stiu ca o sa ziceti "cat mai natural" chatterbox...in gasca prietenei mele este si baiatul care il plaac(este o gasca normala, doar k ei cunosc multi fitosi si din cauza asta nu m-as vedea cu el...)sfaturi? puppy dog eyes

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sfatul meu e sa te maturizezi. Toata nehotararea asta, framantarile intr-o problema complet nesemnificativa arata ca esti inca un copil si ca nu e cazul sa te gandesti la baieti.

| monyk a răspuns:

Buna, in aceasta perioada de adolescenta, treci prin diferte stari emotionale, o data vrei ceva, altadata nu vrei, se schimba repede conceptia, eu zic sa iti pui ordine in ganduri, sa fi comunicativa si mai hotarata!

| sergiu_4036 a răspuns:

Cred ca da ai putea