anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pfff am chiulit de la scoala si m-a lasat corigenthappy ca nu mi. a incheiat media la matesad acum trebuie sa ma duc sa dau corigenta happy a mai ramas cineva?laughing cum e= )))?

Răspuns Câştigător
| Lluuminitaa a răspuns:

laughing
pai te trezesti de dimineata cam pe la 8 se da corigenta deci te trezestipe la 7 dupa aia cand ajungi la scoala te intalnesti cu cine a mai ramas vorbiti alea alea. dupa aia va duceti intr-o clasa ( depinde unde se da corigenta ) si sunt cam 3 profesori toti de mate adica profa/u cu care ai facut tu mate sh inca 2 (depinde ) va asezati in banci si vi se da o foaie cu exercitii care trebuie rezolvata intr-o ora parca dupa aia va da afara vreo 10 15 minute sh intrati inapoi pentru a 2 a faza adica : va cheama pe rand inauntru si un profesor tine in mana mai multe foi cu exercitii diferite iar fiecare trage o foaie de acolo ( nu va lasa sa le vedeti ca sa le alegeti le trageti la nimereala ) dupa care mai aveti o ora sau mai putin ca sa le rezolvati. dupa ce ati terminat poti pleca acasa sh peste cateva ore trebuie sa te intorci sa vezi daca ai trecut. stai linistit oricum te va trece daca nu te trece trebuie sa faci contestatie imediat ce afli ca nu ai trecut ( in caz ca se intampla dar sper sa nu ). contestatia inseamna ca mai dai odata corigenta si mi se pare ca nu are voie sa mai vina profa ta la ea deci sigur 100% te trece. ps : eu stiu cum e blushing succes! :*

1 răspuns:
| pwp a răspuns:

Din fericire nu am ramas niciodata happy