| sssss a întrebat:

Pfff...deci anul acesta(prin aprilie cred)i-am spus baiatului de care imi place(din clasa mea)ca simt ceva pentru el si el mi-a zis ca sunt draguta si ca i-ar placea sa fie cu mine daca nu ar avea deja o relatzie, insa am aflat ca nu era cu nimeni in timpul acela.De atunci s-a apropiat mai mult de mine.Cand ma vede trista se intristeaza si el.Cam de vreo luna imi zambeste intruna si mereu ma tachineaza in pauze, dar nu o face cu rautate, doar ca sa ma bage in seama...nu stiu, i-as spune ca inca imi mai place de el dar el e genu de baiat caruia ii pasa foarte mult parerea celorlalti. Voi ce ziceti, sa-i >spun?big grin:*:*big grin

Răspuns Câştigător
| gmn a răspuns:

Daca motivul pentru care nu a vrut sa fie cu tine era o alta relatie si nu era unul adevarat, inseamna ca tipul nu vrea sa fie cu tine, dar nu vrea sub nicio forma sa te supere. Apeleaza la clasicele "imi esti ca o sora, nu as putea fi cu tine", "ne intelegem prea bine, daca, dupa ce am fi impreuna, ne-am desparti, nu am mai fi asa buni amici" unde so weiter unde so vor happy Sunt un tip care se incadreaza in descrierile si faptele precizate de tine. Sunt adolescent, am dreptul sa gresesc, asculta si sfaturile celorlalti, mai cu seama a celor foarte apropiati lui!

2 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Nu-i spune.winkingi-ai spus o data si cred ca stie. doar da-i de inteles ca inca iti mai place de el, eu cred ca si lui ii place de tine, incercati sa vb cat mai mult daca iti zambeste mai zambeste'i si tu, doar nu-i spune ca iti place de el, pentru ca eu zic ca stie si si-a dat seamawinking kiss

| sssss explică:

Da...gmn ai dreptate, dar atunci de ce nu mi-a spus direct asta? ca nu vrea, pentru ca mi-a dat multe sperante spunandu-mi ca i-ar placea sa fie cu mine daca nu ar avea prietena. Dar chiar nu-l inteleg.Adica doar pe mine ma baga cel mai des in seama si ma tachineaza intruna... oricum va multumesc mult pentru sfaturi>big grin