| allnamesweretaken a întrebat:

Pfff...nu mai inteleg nimic crying... tipu e dragut se imbraca cat de cat misto thinking dar e prea timid si prea "fetita" ca sa zic adica are anumite gesturi...nu prea este genul meu... faza e ca pe mess are destul de mult curaj sa`mi vorbeasca imi zice sa-i spun "iubb"...imi trimite multi pupici im zice ca "fac parte din el" ca ma iubeste...ca ma adora.pff si chiar nu mai intseleg ieri m`a invitat la film doar noi 2 insa s`a hotarat sa nu mai mergem.si nu l`am intrebat care ar fi motivul... faza e ca nu cred ca as putea fi cu el... dar care este jocul lui? de fapt ce vrea de la mine... face asta doar pentru ca e timid sau de ce. hellp!

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pe mess poate sa zica orice.Nu-l ascultaoh go on
Daca chiar il placi, ajuta-l sa scape de timidate dar in realitatehappy
Invita-l tu undevawinkingSi nu accepta un refuzlaughing

| Silvia a răspuns:

Este doar prea timid! Asteapta-l! Cand isi va face curaj te va intreba...Chiar nu vad de ce l-ai refuza daca il plac si tuthinking

| kaTTsu a răspuns:

De ce? pentru ca pe mess nu esti fata in fata cu el happy si eu am cunoscut o ratata care imi zicea orice pe mess si cand ne-am intalnit se inrosea toata si ma plictisea deci incearca sa te duci tu la el. pustiu e genu care nu face primul pas.
Deci fa tu cei 99 de pasi si lasa-l sa il faca el pe ultimul happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Face misto de tine laughing)
Daca te-ar place catusi de putin iti spun ca nici macar pe mess nu te-ar aborda in felul asta. Si tu ce faci draga? Ce zice el?
Pana cand?
Baietii nu spun un " te iubesc " din inima asa... din senin cum iti spune el tie. Eu zic sa il iei si tu putin peste picior si sa nu mai faci ce vrea el atunci iti vei da singura seama ce vroia. Vazand ca il cam ignori isi va schimba sigur atitudineawinking.

[ M ]