| JustAStar a întrebat:

Phai guYs am 13 ani...si am menstruatie...nu am inceput viata sexuala dar parca vad ca sanii au incetat sa creasca.mama are sani mari si sper ca va fi la fel. oare s-a intamplat ceva sau nu inteleg. aproape toate fetele se mandresc cu ce au dar eu am stationat. o sa mai creasca? fundita la cei care imi dau rasp folositor.si cum o sa le fac sa creasca? fara sex!big grin:X

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita, sanii vor continua sa creasca treptat pana la 17-18 ani(cand se opreste dezvoltarea fizica la fete), fara sa fie nevoie sa faci ceva anume.

4 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Buna! Pai, in general. toate acestea se leaga de anatomia fetei respective. Daca ti-ai fi inceput viata sexuala, ar fi fost de banuit care era cauza, multor fete li s-a intamplat asa. Dar daca nu, sincer nu stiu, nu ma pricep la anatomie. Incearca sa nu porti sutien, bustiera, unor fete le opreste cresterea sanilor, ca in cazul amicei mele.
Pentru mult mai multe detalii, acceseaza aceasta pagina, cu siguranta vei gasi. Aici e vorba despre educatie sexuala, cum sa te protejezi, si in cazul tau, anatomia fetelor, adica. multe altele, pe mine, sincer, m`a ajutat mult cand eram la varsta ta.
http://www.clopotel.ro/......e_fete-45/

Si vei gasi mai multe legate de acest subiect.

| A12NDRA a răspuns:

Binenteles ca o sa creasca, nu este nici o regula.Fiecare creste in ritmul lui iar daca mama ta are sani mari nu este obligatoriu sa ai si tu. Oricum te vei mai dezvolta pana la 18 ani.Succes!

| Alleksandra a răspuns:

Normal. laughing
Asteapta si o sa vezi rasp.; o

| Feliciann a răspuns:

Se zice ca ceapa i face sa creasca, haleste ceapa cat poti de multa si ai sa vezi evolutia. mama ta are sani mari fiind ca are copii si a alaptat la sani aia tongue oricum vor creste pana la 19 ani