| Vreau sa mi se stearga contu a întrebat:

Pirs in buza? vreau pierce in buza acum cand luam vacanta de vara, unii zic ca dk ai pierce esti nu stiu cum, ba ca esti emo ba ca nu stiu ce. mie` imi place :X, ce ziceti sa pun? ca oricum se astupa repede gaura dk e. mi`l pune o fata care si-a pus si ea singura acasa thinking help :X ca nu stiu ce sa fac

13 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Pirs?!? Bine ca nu ai zis "pirt"happy! Nu se scrie pierce, ci pierce, iar tehnica de a pune pierce se numeste piercing.
Cu un pierce sau fara, tot acelasi om esti. Eu nu inteleg chestiile astea, de ce se dau unii in vint dupa ele. Si poate pentru ca pun accentul mai mult pe interiorul unui om decit pe ceea ce afiseaza el la exterior.

| kaya a răspuns:

Daca parinti nu au nimic impotriva cel mai bine e sa il faci la un salon nu acasa si nu prietena ta,happydar stii daca esti inca la scoala asteapta mai bine sa termini ca sa nu fii nevoita sa il scoti si sa astepti sa se astupe gaurawinking

| Alex_7297 a răspuns:

Se scrie Pierce. Şi oricum nu ar trebui să te intereseze părerea celorlalţi.

| Vreau sa mi se stearga contu explică:

Asa am vrut eu sa scriu, stiu si eu cum se scrie, si nu e vb de cum se scrie intrebarea era alta laughing)

| selfish lover. a răspuns:

Se scrie pierce happy.

Daca tie iti place si iti doresti cu adevarat sa ai pierce in buza nu vad care e problema.

Daca ai pierce nu inseamna ca esti emo. straight face

| Andreea`:) a răspuns:

Da eu asa zic.
Cee daca ai pierce inseamna ca esti emo... da de undeoh go on
Daca unu zice asta asta cred totihappy

| spooky a răspuns:

Da :X si mie imi plac. Daca iti doresti poti sa iti pui dar iti recomand sa mergi mai bine la slon.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mah puneti sh eoo am pirce in buza sh mi la pus sora meaa cu branula gri sh daca parinti tai te lasa nu vad dc nu tiai pune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mah puneti sincer si eu am tot in buza sh pot sa zic ca e super cool sa ai un pirce sh daca parinti tai te lasa nu vad dc nu tiai pune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puneti nu doare sincer am 13 ani si am pierce in buza de o saptamana nu m-am luat dp nimeni singura asa ca succes:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai cu branula\

| andr3y4ever a răspuns:

Eu nu iti recomand asta dar tu faci cum crezi ca e mai binehappy

| dien23 a răspuns:

Fi putin atent nu-i asa mare lucru nu trebuie sa fi emo il porti ca asa ai uh chef nu asculta ce spun alti conteaza ce vrei uh sa faci bafta cu pirsu ala :*