Pirs?!? Bine ca nu ai zis "pirt"! Nu se scrie pierce, ci pierce, iar tehnica de a pune pierce se numeste piercing.
Cu un pierce sau fara, tot acelasi om esti. Eu nu inteleg chestiile astea, de ce se dau unii in vint dupa ele. Si poate pentru ca pun accentul mai mult pe interiorul unui om decit pe ceea ce afiseaza el la exterior.
Daca parinti nu au nimic impotriva cel mai bine e sa il faci la un salon nu acasa si nu prietena ta,dar stii daca esti inca la scoala asteapta mai bine sa termini ca sa nu fii nevoita sa il scoti si sa astepti sa se astupe gaura
Asa am vrut eu sa scriu, stiu si eu cum se scrie, si nu e vb de cum se scrie intrebarea era alta )
Se scrie pierce .
Daca tie iti place si iti doresti cu adevarat sa ai pierce in buza nu vad care e problema.
Daca ai pierce nu inseamna ca esti emo.
Da eu asa zic.
Cee daca ai pierce inseamna ca esti emo... da de unde
Daca unu zice asta asta cred toti
Da :X si mie imi plac. Daca iti doresti poti sa iti pui dar iti recomand sa mergi mai bine la slon.:*
Fi putin atent nu-i asa mare lucru nu trebuie sa fi emo il porti ca asa ai uh chef nu asculta ce spun alti conteaza ce vrei uh sa faci bafta cu pirsu ala :*