| TiniS a întrebat:

Plac de ceva timp un baiat. Prima data am vorbit putin pe ask si dupa pe fb si miercuri ne.am intalnit prima data in parc si de atunci am inceput sa il plac. Prietenul lui o place pe una din prietenele mele si noi incercam sa ii cuplam laughing. Sambata am iesit afara cu acea fata ca sa se intalneasca cu acel baiat. De aici a inceput totul. Eu stateam pe banca si acel baiat si cu fata si dupa a venit baiatul pe care il plac, m-a luat de mana, ma rog, de incheietura si mi-a zis " Hai printeso,,. El juca footbal cu baietii si eu stateam acolo degeaba. Cred ca puteam sa stau si pe banca degeaba. M.a luat de 2 ori de incheietura. Prima data avea fata nu a vrut sa vina si am inventat eu ceva cum ca trebuie sa ma vad cu un baiat. Ea i.a zis baiatului pe care il plac tot ce am inventat ca so aduc acolo si el a inceput sa zica ca el e acel baiat, ca e cu mine si imi tot zicea sa zic si eu acelasi lucru. Cand vedea ca tac si nu zic nimic se intorcea la mine si imi spunea sa mai zic si eu ceva. I.am spus unei prietene si ea zice ca ma place. Chestia e ca el are prietena de vreo 10 luni si nu stiu ce sa zic. Ce credeti?

3 răspunsuri:
| Kenya a răspuns:

Aoleu ce drame traiti la varsta voastra laughing

| ComanAndreeaIulia a răspuns:

Probabil ca pur si simplu facea caterninca. Mai stai si nu te baza doar pe asta.Mai bine va mai intalniti si vezi cum se piarta si dupa.

| Marichui a răspuns:

Nu stiu ce sa spun. Cred ca n-ar trebui sa intri intr-un joc in care el are de atata timp prietena. Adica, totusi, sunt 10 luni. Nu se renunta asa usor.
Si daca prietena ta poate sa-l traga de limba pe prietenul celui de care te-ai indragostit tu, sa-l intrebe de ce te tot lua de incheietura si se baga in seama cu tine. Eu te-as sfatui sa-l lasi pe el sa continue, si daca o mai lasa si pe prietena lui. Ar fi ok, zic eu laughing Ma refer sa nu intri in incurcaturi cu aia. Bafta! big grin