Pai, sunt mai multe variante:
ori profita de faptul ca tu il placi si vrea sa te innebuneasca, sau ma roog, asa are impresia. ori i-ai trezit interesu' si incepe sa se indragosteasca de tine, iti acorda mai multa atentie si totusi nu vrea sa recunoasca totusi ca te place
Mai de graba este a 2a varianta pentru simplul fapt
ca spui ca se uita atent la tine, dupa care spoune " ti se pare "... Succes cu el, vezi si tu cum si ce faci, pentru o perioada nu-i acorda chiar atat de multa atentie ca va crede ca esti nebuna dupa el sau ceva de genu' si la un moment dat va incerca sa profite de ocazie [ asa sunt majoritatea baietilor ]
Bafta :*`!
Eu cred ca te place si as zice sa iti iei inima in dinti si sa-l intrebi (atunci cand sunteti doar voi doi singuri)daca si el te place si sa-i spui ca doresti sa afli adevarul oricare ar fi el(doresti sa-l afli, nu?!:-p).
Si apropo pana te hotarasti sa-ti iei inima in dinti zic sa fi cat mai aranjata la scoala astfel incat sa aiba d c sa se holbeze la tine chiar daca el "nu stie"ca o face!
Succes!
diydutziyk
Faza ca a aflat ca il placi probabil ca i`a deschis ochii. si cred ca te testeaza sa vada daca esti destul de draguta sau potrivita pentru el. cred ca nu vrea sa te vada ca suferi din cauza lui. daca spui ca e un tip atat de treaba si tare. incearca sa te bagi in seama mai mult cu el
Poate te place si el, adica si eu am fost in aceeasi situatie si dupa ce vorbeam cu el. dupa o vreme mi-a spus ca ma place! Dar ai grija sa nu te inebuneasca, adica sa nu te pierzi in orice face sau spune!
Sper sa-ti fi fost de ajutor!
Probabil te place si el, dar e timid si nu are curajul sa ti-o spuna direct, iar faptul ca vorbeste tare de fata cu tine ar putea insemna ca vrea sa te includa si pe tine in,, gasca'' lui si vrea sa te familiarizeze deja cu discutiile si prietenii lui...Eu te sfatuiesc sa-l tragi putin mai departe de ceilalti si sa-l tragi de limba chiar tu nu prietenii tai. Din ce ai spus mai sus despre el reiese ca te place si probabil de-l intrebi personal va fi sincer cu tine... Oricum iti urez multa bafta!
misauratcuviata întreabă: