| Denisaa1235 a întrebat:

Plac un baiat din clasa mea care a ramas repetent, il cunosc din 2018 si l am mai placut si atunci dar m-a refuzat. m-a tinut la block si pe insta iar acum m-a deblocat si uneori imi da seen la mesaje dar de multe ori e primul care se uita la story-urile mele. si de trei ori mi-a raspuns la story-uri, in 2018 o colega i-a zis ca-l plac iar alta s-a bagat in treaba mea. credeti ca de asta nu m-a acceptat? acum o sa-i zic dupa ce termin a8-a ca l plac si nu am un motiv pentru care-l plac oricum. sa nu-mi ziceti ca ar trebui sa mi vad de carte si chestii pentru ca tineti minte, si colegii pot fi atractivi uneori

Răspuns Câştigător
| Ella6 a răspuns:

Ce dragut ai zis, si colegii pot fi atractivi uneori. Asa e, stiu ce zici ca n-ai sa crezi, dar am trecut printr-o situatie asemanatoare cand eram tot prin clasa a 8 a. Si nu eram vreo proasta, imi placea scoala si aveam note maricele. Nu eram la fundul clasei dar nici in varf, eram pe mijloc asa. Si era baiatu' asta. vai mie nu era el mare frumusete, dar la fel, era un tanar delicvent in devenire. Nu-mi amintesc sa fii ramas repetend dar stiu sigur ca lipsea deseori de la ore, fuma in spatele scolii, si nu avea o reputatie asa draguta pentru ca multi se fereau sa intre in anturaj cu el. Poate ca asta m-a atras, ca asa e la varsta aia, ne plac ''baietii rai'', conceptul ala de bad boy, stii tu ce zic si te asigur eu ca asta e si la tine acum. Asa, si era baiatu' asta, si eram moarta dupa el, iti dai seama, era o indragosteala din aia pre adolescentina, cam ce simti tu cu baiatu' asta. Si vorbeam cu el, ce sa vezi, ma bagam in seama cica sa-i atrag atentia, si vreau sa-ti spun ca am si reusit. Ca dupa ceva timp de vorbit, ne-am si ''combinat''. Vai daca iti spun ca doua zile a tinut, ma crezi? ca mi-am dat eu seama ca nu-mi place asa, ca nu vreau sa ma pup cu el, eu voiam doar tinut de mana, oare ce altceva se putea gandi la varsta aia? cel putin eu asa eram atunci. Imi placea de el, imi placea ca ma tinea pe mine de mana si ca toti se uitau si ma simteam importanta. Dar bineinteles ca nu era asa. Acum am 19 ani si ce crezi ca inca sunt in relatii de amicitie cu tipul respectiv care nu si-a schimbat prea mult felul de a fi. Totusi eu mi-am dat seama ca nu e totul asa cum pare. Asculta-ma pe mine, asta e indragosteala ce spui tu si nu e gresit, e frumos si te bucura pe moment, dar cresti si realizezi tu mai tarziu ca acest concept de bad boy e deja invechit, nu prea se mai poarta. Bineinteles, e okay sa experimentezi sentimente ca astea, sunt pure si nu ranesc pe nimeni. O sa vezi dupa, ai grija numa' sa nu-ti pierzi capul, intelegi ce spun, ca asa sunt baietii astia, te fac sa uiti de tine. Atata timp cat ramai cu picioarele pe pamant e bine! e o faza, ai sa vezi ca va trece. Legat de baiatul asta de care spui. daca zici ca se uita la story urile tale etc si mai si raspunde, apoi ca te ignora si tot asa. e clar ca ceva, ceva pasiune are acolo pentru tine. Ignora-l si tu, sa vezi cum se baga in seama dupa. Oricum, you can handle this. Good luck!

| Denisaa1235 explică (pentru Ella6):

Imi place povestea ta! faza e ca prin ianuarie 2019 a vrut sa intretinem relatii sexuale, adica si eu am vrut dar stiam ca ceva ceva nu-i in regula pentru ca totusi aveam 12 ani pe atunci. i-am zis ieri de faza asta si nu-si aminteste nimic, m-am simtit putin ranita dar e ok. maine nu stiu cum ma voi duce la scoala, adica, niciodata nu stiu cum avand in vedere ca acum e in clasa cu mine si sunt timidasad

| Ella6 a răspuns (pentru Denisaa1235):

Tu trebuie sa fii constienta ca nu e varsta pentru asa ceva. Nici macar acum in prezent. Trebuie sa ai rabdare si sa nu te arunci in bratele unui tip care probabil nici el nu stia ce face, e imposibil, poate ca nici acum nu ar stii. Nu te grabi, o sa ai destul timp pentru asta. Eu zic ca cea mai buna varianta e sa renunti la acest baiat si sa te silesti sa-l uiti, pentru ca e clar ca nu mai are poate niciun interes in tine, avand in vedere ca tu nu i te oferi. Acesta este un act de santaj emotional si psihic. Vrea doar sa te bage in patul lui si daca o va face, vor urma cateva zile in care te va aburi si se va juca cu inima ta, iar mai apoi te va parasi si ai sa regreti din toata inima ca i te-ai oferit lui. Fii desteapta si invata ca are balta pesti si daca pleaca el, cu siguranta vor mai fi altii 100 la rand. Nu te impacienta, baietii nu dispar asa peste noapte. Cineva e acolo pentru tine, ai rabdare si-ai sa vezi

4 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ca raspuns la intrebarea ta "credeti ca de asta nu m-a acceptat?", da. Este posibil ca acesta sa fie motivul (desi numai el stie sigur care este).

Numai bine!

| Andreeush a răspuns:

Te-a refuzat o dată, ți-a dat block, cât timp o să mai pierzi cu el?