anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Plac un băiat intr-un mod în care nu am crezut sa îl plac. În fine treaba sta cam așa :
Am vorbit o singura data cu el pe Facebook și după vreo 2-3 luni am stat puțin împreună bine înțeles că era și prietena mea acolo și toți prietenii lui. A fost o chestie cu un puști de 11 ani cred care s-a luat la bătaie cu cei mari și el doar filma și când a venit mama băiatului mic cel pe care îl plac s-a pus lângă mine pe banca cică sa se ascundă și când a venit mama celui mic acolo el m-a îmbrățișat dar înainte se tot împingea în mine pe banca. Și când am ieșit cu prietena mea a fost cam așa :
A vrut sa vina la noi, la jumătatea drumului s-a oprit și a plecat dar s-a uitat în spate și a zâmbit și când am trecut pe lângă el s-a înroșit și prietena mea zice ca mereu se uita la mine.Dar când a vorbit prietena mea cu el i-a zis ca a văzut videoruile și el a zis ca îi pare rău pentru ea. Și nu știu ce sa cred.îmi e teama sa îi vorbesc. Voi ce credeți? Am vreo șansă? Ar trebui sa îi vorbesc? Dau funda

7 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Cred că cel mai bine ar trebui să faci tu primul pas și să îi vorbești. Dacă el e mai mic e logic că e și mai rușinos.Arată tu că ești matură și fă primul pas.

Baftă.

| LoveYou7784 a răspuns (pentru OnuOnulică):

Avem aceiași vârstă :/

| ElenaSA a răspuns:

Se uita la tine, te-a imbratisat, s-a inrosit. Sunt semne ca simte ceva pentru tine. Daca mai iesiti afara si stati unul in preajma celuilalt, probabil se lamureste situatia.

| CosminC86 a răspuns:

Sfat: daca ai sub 16 ani, mai bine vezi-ti de treaba.

| Ichnat a răspuns:

Nici un baiat nu se uita la tine degeaba!

Si in plus, intreaba-te ce ai de pierdut daca incerci? happy

| Floricikmov a răspuns:

Icearca sa-l bagi in seama incercarea moarte n-are. Daa nu vorbesti cu el nu ai de unde stii. Asa ca aventureazate putin fa tu primul pas acum depinde si de el. Succes!

| Simion_Ana_2000 a răspuns:

Incerca sa-i vorbest, intreaba-l daca te place!
Succes!