anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Plac un baiat la scoala mult! Si nu e nici cel mai dragut si nici cel mai destept! Nu vreau sa-l plac, dar dragostea e oarba, o stiu, si cred ca si el ma place(desi sunt convinsa ca se uita dupa orice fata), dar NU VREAU sa-l plac, desi simt cum tremur cand se uita la mine, si cand vorbim, raar( e un coleg nou de clasa), simt ca cad din picioare, dar nu las sa se vada nimic! Nici nu vrea sa stiu ce se poate intampla daca m-ar atinge pe mana si din greseala! Chiar il plac! Si nu-mi doresc asta! Am doar 12 ani, nu vreau o poveste de dragoste acum! Nu vreau sa-l plac mai ales ca e codas la invatatura, dar asta nu e asa important, nu vreau sa stiu ce mi-ar face colegi daca a r sti asta! Ce-mi propuneti, dau funda celui mai explicit si expresiv raspuns! Voi ce ati facut cand v-ati indragostit?

Răspuns Câştigător
| doreal a răspuns:

Da poate este o dragoste trecatoare la fetele de la scoala li s-au intamplat la fel doua saptamani sarutau telefonul dupa ce vorbeau cu el ( in afara de mine toate erau nebune dupa el ) si dupa doua saptamani s-a tuns si si-au dat seama ca e urat deci... da poate fi o dragoste trecatoare

| doreal a răspuns (pentru doreal):

E vorba de un baiat

| Lily333 a răspuns (pentru doreal):

Sper din greu.

| doreal a răspuns (pentru Lily333):

Succes

4 răspunsuri:
| marciana a răspuns:

O sa iti treaca.