| sweetela a întrebat:

Plac un baiat mult si am aflat ca si el ma place, mi-a recunoscut ca ma place si eu i-am recunoscut lui dar cand prietena mea a vorbit cu el a zis ca nu se atașează prea repede de o persoana si ma gândeam de ce mi-a zis ca ma place daca nu e Atașat de mine? Si abia astept sa il vad dar cand il vad ma blochez, intru in panica si toata lumea, inclusiv colegii mei ce imi tin morala in fiecare pauza, au observat ca atunci cand vine el eu stau ca statuia. Ce sa mai vorbesc cu el? Am aflat strictul necesar ca sa zic asa dar vorbim despre aceleași chestii si devine plictisitor. Ajutor!

Răspuns Câştigător
| NoImage11 a răspuns:

Am fost si eu in aceeasi situatie. Placeam un baiat si colegii mei au aflat si i-au spus. A recunoscut ca ma place dar de curand vad ca se da la alte fete. Pot sa intru intr-o conversatie cu el foarte usor daca il intreb despre familie, viata lui generala. Sa nu intri niciodata intr-o conversatie cu el despre dragoste. O sa se simta stanjenit. Si daca te place nu ar trebui sa te simti timida.
Sper ca te-am ajutat

2 răspunsuri:
| Printesa10TM a răspuns:

Intreaba-l ce ii place la tine. Aflati ce lucruri aveti in comun si vorbiti despre asta.

| Adry05 a răspuns:

Daca nu va vin natural subiectele de conversatie inseamna ca nu aveti o conexiune prea buna. Ai doua variante, sa incercati sa fiti, piate se rezolva sau macar scapati de intensitatea dintre voi, sau renuntati.