As vorbi cu el.Si colegul ala a lui e nesimtit... ii place de tine si pentru asta ii baga strambe lu T.Chiar daca nu vrei cea mai buna metoda in cazul de fata e comunicarea... explica-i totul... te crede te crede...nu nu...sa aiba incredere in cine vrea...
Poi vorbeste cu el si zii ca nu e adevarat ce zice colegu lui...incearca sa il convingi daca tii la el.Nu are de ce sa asculte vorbele altora pana nu vorbeste cu tine. Poate o sa fiti si impreuna pana la urma... daca si el te place
Te pup, succes
Vb cu el:X cat mai repede posibil:X deveniti prieteni f buni arat`i cum esti tu cu adevarat:X si spune`i cat de mult tii la el:X fa`l sa`si doreasca sa te cun cu adevart:X nu t lasa batuta... zbata`te pentru adevar... si nu uita"speranta moare ultima"succes:*
Fetita... ce probleme existentiale aveti si voi... offf... uite ce as face eu; m-as duce la cocalar si l-as intreba de ce imprastie minciuni despre mine si cu ce drept...si apoi scurt si la obiect, i-as spune sa isi vada de viata lui si sa lase lumea in pace.asta ar fi de preferat sa se intample cand este si T prin imprejurimi, ca asa din intamplare sa asiste la discutie-te faci ca nu il vezi-apoi, i-as spune ca oricum nu ar avea nici o sansa pentru ca mie imi place un baiat are maniere si este finut...si ca intr-o doara, i-as spune ca il stie si el pe baiat si mi-ar da dreptate... iar cand el m-ar intreba despre cine vb-pentru ca sigur este si curios
- i-as spune printre dinti si raspicat- T...IL STII? ESTE T...AI CEVA DE COMENTAT? si cu asta basta fata... ii inchizi gura cocalarului si ti-l apropii pe T...totul este sa fi stapana pe tine si sa nu fi vulgara. Incearca sa iti pastrezi calmul, ca o dama
si sa il pui la coltul lui
...hai ca te descurci
pupici si sa ne spui ce ai facut
Poi te duci cu tupeu la acel papitoi de fata cu toti si ii zici exact asa "auzi X zi-mi si mie cand am facut noi nu stiu ce, sau cand am stat noi de vorba da sa ai tupeu sa il faci sa se piarda" si nu stiu atunci poate ii vin si lu' T mintile si o sa vada ca nu e ca el
Gaseste un moment in care el este singur ...si vorbeste cu el...intreaba-l daca intr-adevar tine la tine...si daca da... spune-i sa nu-l mai bage in seama pe acel "cocalar"...succes
Salut.@AnYDeejaY inainte de a pune o intrebare trebuie sa respecti anumite criterii gramaticale. Fara "nu stiu, sh, acum etc..." Inainte de a pune o intrebare citeste regulile si apoi pune intrebarea.
Salut.@AnYDeejaY inainte de a pune o intrebare trebuie sa respecti anumite criterii gramaticale.Fara "nu stiu,sh,akm etc...." Inainte de a pune o intrebare citeste regulile si apoi pune intrebarea.