| Anonima6754 a întrebat:

Plang fffff mult, ma inchid in mine, nu vorbesc cu nimeni, nu imi pasa de nimic...si efectiv nu stiu cum sa fac sa mor mai repede, dar mama vrea sa ma duca la pshiolog si eu nu vreau..nu stiu cum sa fac sa ma scap mai repede de viata asta.Ce as putea sa fac?

Răspuns Câştigător
| ANAHsneaman a răspuns:

Bună!
Povestea cu psihologul îmi suna cunoscut si mie. Doar ca la mine diferența a fost ca eu am fost cea care a decis ca vreau sa ma schimb. Sa spun stop calvarului.
Spune-mi merita sa îți iei viața? Care e motivul?
Ești cumva paralizata si nu te poți mișca? Flamanzesti? Stai in condiții inumane? Ma îndoiesc!
Știu ca cu toții avem problemele noastre, dar lasa ma sa îți spun copila, ele vin si pleaca! Azi sunt, mâine dispar! Si dupa viata e asa de dulce. Salveaza o nu o distruge!
Fa un exercițiu si priveștete in oglinda, stii ce as vedea eu?
O tânără excepțională, frumoasa, deșteaptă, cu un viitor luminat în fața care poate depăși orice obstacol ce i se ivește în cale! O fata puternica care ar lupta pentru a-și schimba viata, o fata puternica care nu ar mai plânge, care nu s ar închide în ea, ci ar spune stop gândurile negative!
Întrebi ce poți face?
Încearcă sa te deschizi si sa vb liber! Fa un compromis si vb fie cu mama ta fie cu un psiholog, crede-mă nu e o rușine. Sunt oameni excepționali care pur si simplu simpatizează cu tine. Soluții sunt sa scapi din aceasta stare! Tu trebuie sa iei o hotărâre si să spui stop! Sinuciderea nu e o soluție! Ești mult prea tânără, mult prea frumoasa, mult prea talentata sa îți irosești viata asa ușor! Cred în tine! Cred ca poți face acea schimbare! Eu am putut, tu de ce nu ai putea? happy Nu ești singură!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Trage de ea prin puterea gandului (secretul in Youtube) documentar romanesc

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!

| BlackPixel a răspuns:

Sa te duci la psihologul ala care sigur nu te va manca si iti va rezolva problemele.

| denisaromina25 a răspuns:

Aș vrea să vb cu tine. Ai insta, wp, Facebook, ceva? te rog, chiar trebuie să vorbesc cu tine. nu e ok. Am sfaturi. am trecut si eu prin asta. Te rog spune mi unde pot să te gasesc.

| Anonima6754 explică (pentru denisaromina25):

Andreea.3214 pe Instagram

| Darkshadoww a răspuns:

Sa mergi la psiholog o sa te ajute, asculta-ma