anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Plang mereu din probleme minore si nu reusesc niciodata sa ma abtin.Si odata ce m-am apucat de plans nu ma pot opri decat in foarte mult timp.chiar daca respectiva problema este rezolvata sau imi dau seama ca nu este grava eu plang in continuare.
si nu inteleg care ar putea fi cauza... fizica.psihologica? aa si plang si cand sunt nervoasa.cum altii trantesc chestii sau urla eu ma apuc de plans.Am aproape 17 ani si mi se intampla acest lucru de cand ma stiu.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Ești o fire foarte emotivă și pui suflet în tot și în toate. Mare grijă, ești extrem de vulnerabilă!
Pa, pa.

| georgiana a răspuns:

Este normal la varsta ta sa fii emotiva.Pentru a te schimba trebuie sa iti doresti acest lucru, actioneaza asupra corpului folosind exercitii de relaxare si cel mai important este sa gandesti pozitiv, te ajuta mereu in orice situatie, chiar dac apare un mic esec, data viitoare o sa fie mai bine.Nu te lasa batuta.
Emotiile sunt bune, nu le congunda cu starea de rau, incearca sa faci diferenta intre ele si accepta-le pe cele benefice tie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu is baiat. 16 ani aproape 17 si cam la fel. da incearca sa te descarci pe ceva in afara de plans
uitate la un film ceva joaca-te pe pc. gaseste ceva. da. intr-adevar esti mai emotiva cum zice leguitoarea. dar asta se poate repara incet incet. fi mai optimista

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incerc de mult sa ma schimb dar nu reusesc nicicum.
multumesc de raspunsuri.mai astept si altele daca se poate happy

| DianaLostInDreams a răspuns:

Si eu eram asa aprox acum 1 an.Gandeam tot timpul negativ, abia ma mai intelegeam cu cineva si nu aveam chef de nimic.Acum mi-a mai trecut.Am incercat sa imi distrag cumva atentia, sa nu mai pierd timpul ca viata oricum e scurta si trebuie traita la maxim!