| Udarr a întrebat:

Please help me! Ma adresesz liceenilor din cls 9 de la liceul Unirea Targu Mures! As vrea sa stiu cum sunt orele de la profilul "Stiintele Naturii bilingv engleza" sunt interesat sa merg acolo dar spuneti-mi daca se pune mare baza pe matematica! (o uraaaaaaaasc) merci mult DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Razvan4414 a răspuns:

Exista sanse sa intri la acest profil bilingv engleza daca sti limba engleza si o studiez din clasa a II-a sau a V-a, dar probabil la liceu a 2-a limba studiata nu va mai fi spaniola ci franceza sau germana. Intereseaza-te daca liceul respectiv are profesor de lb spaniola, iar daca are, cand te inscrii la liceu sa treci a doua limba ca fiind spaniola. Poate ai noroc si mai sunt si altii de la tine din clasa care vor sa studieze spaniola ca a doua limba sa va puteti face o grupa, daca esti doar tu singurul care vrea asta nu stiu ce sanse sunt sa poti reusi. In clasa mea de exemplu suntem impartiti in doua grupe: cei care au a 2-a limba franceza si cei care au a 2-a limba germana. S-au putut face grupe pentru ca sunt profesoare in scoala pentru ambele limbi. Iar prima limba la toata clasa e engleza chiar daca suntem la profil uman, specializarea stiinte sociale. Sper ca ti-am fost de folos si merit fundita un vot ceva Mult succes!