Draga..."disperato".
Solutia ta e acum aiciistol, cutit, sabie, pumni in gura, brigada, interlopi, traficanti tot ce vrei...scz nu ma puteam abtine.
Daca cea ce cauti este intr-adevar o modalitate de razbuare pot sa iti dau cate va sugestii:
1. Vorbeste cun un prieten de-al tau..de preferat unu mai solid..care sa va lua de el, dandu-se drept iubitul tau.
2.Mai comportate frumos inca un pic, si schimbai in telefon unu din numele fetelor cu care vorbeste cu cel al lui maicasa..adica inversezi numerele.
3.Fa-l de ras cu tot ce sti despre el.
4. Mergi cu prietenele alea ale tale despre care spune prostii si luativa de el.o sa ajunga de rasul tuturor daca "il bat fetele" (si sunt sigur ca nu o sa dea in voi ca din ce spui e un mare lache)
5.Inventeaza si tu tampenii despre el facandu-l sa para penibil.
6. Bate-ti joc de el in fata prietenilor.
7. Daca te mai dai prietena lui inca putin trimite mesaje aiurea de pe telefonul lui.
8. Le spui tuturor adevarul, stricandui reputatia, mai ales atunci can o sa vrea sa se combine cu adevarat... daca o sa il placa vreuna la ce pepe-lepe este.
9.Mergi cu prietenele tale la el, facand misto de faptul ca "ati fost impreuna" si cum "v-a inselat pe toate"
10.(Si cea mai faina) Tu si prietenele tale continuativa viata fara ai mai da atentie pentru ca sa vada ca nu va afecteze o sa il deranjeze cel mai mult.(90% o sa mearga) pentru ca mno..viata-i o mare gluma.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Succes!
Si eu am citit tot poveste asta crezand ca ai o problema pe bune, cand colo tu bati campii despre copii de clasa a 6a care sunt mari gigolo. serios, esti disperata? exista foamete, razboaie si crize economice in lume asta si nu sunt omenii disperati asa cum esti tu pentru o "relatie" la 12 ani.
Ok mai seriosule.
Gandeste-te ca este doar o fata de clasa a 8-a. La varsta aceasta ce te-ai astepta sa fie important pentru ea. Razboaiele si foametea nu o afecteza in momentu asta...dar chestia aia da..astai comedia vietii (o_0).
Toate cele bune
Draga domnule suntserios,nu inteleg ce cauti pe TPU daca vrei sa rezolvi probleme de interes mondial precum razboaie,crize economice, politice sau foamete. asta e un site facut pentru a ajuta oamenii prin intermediul altor oameni, binevoitori. daca vii si imi spui mie ca problema mea nu e vreun razboi sau ceva, nu dai dovada decat de imaturitate. nu spun ca eu sunt matura, dar tu deja ti-ai demonstrat gradul de imaturitate prin acest raspuns nefolositor. un sfat de la mine:sterge-ti contul de pe TPU pentru ca nu vei gasi in niciuna din rubricile site-ului vreo intrebare referitoare la ce te intereseaza pe tine ("foamete, razboaie si crize economice").
Daca ai fi inteles ceva din raspunsul meu nu ai mai fi comentat aiurea.
Ti am facut doar o comparatie intre ce ar trebuie sa insemne disperarea si ceea ce tu numesti disperare. Ai sa cresti si tu si ai sa vezi ce penibil e ce spui. O simpla intrebare din partea ta legata de problema era destul. Disperarea nu are ce cauta cand vorbesti de dragoste si copii de 12 ani.
Am folosit cuvantul "Disperare" PENTRU A TRAGE ATENTIA. *se pare ca unii de aici stiu cum sa obtina ceea ce vor, dar altii doar incearca sa ma cotrazica.*. cam trist. daca nu as fi atras atentia in vreun fel as fi avut doar 2 raspunsuri la intrebare. pace.