| AndreeaLz a întrebat:

Plec in excursie la bucuresti si stau la Piatra Neamt. Suntem 44 de copii de clasele a 8-a si a 7-a. Tinand cont ca nu putem stal locului, ce putem face in autocar si la hotel? dau funda daca sunteti doritori.

Răspuns Câştigător
| Andarock a răspuns:

Pai...
In autocar:
1.sa ascultati muzica
2.sa dati telefoane

In hotel:
1.Sa va jucati adevar si provocare
2.Sa va jucati Triple Dog (Triple Dog este ca Adevar si Provocare doar ca nu este Adevar, Exista doar provocari)
3.Sa umblati din camera in camera
4.Sa faceti farse la telefon!

3 răspunsuri:
| adelutza29 a răspuns:

Pai puteti sa jucati adevar si provocare,carti, remi, monopoli, sa ascultai muzica sa barfit si sunt sigura ac veti gasi ce sa faceti si nu va veti plictisi.
Puteti face seara o discoteca.
Funda?batting eyelashes

| catalineusx a răspuns:

Pai puteti:
juca carti
juca adevar sau provocare
asculta muzica
sa va faceti planuri de genu cum sa ii fac colegului o farsa
La hotel puteti face mai multe insa asta depinde de supraveghetori(profesori) cat de treaba sunt.In hotel puteti sari prin paturi putetisa va alergati puteti sa faceti aproape tot ce vreti insa sa aveti grija sa nu fiti prinsi

Cea mai tare faza intr-o excursie este cea cu farsa... de exemplu poti pune pasta de dinti pe fata unui coleg cand doarme si sa il gadili pe fata., rezultatul va fi...foarte amuzant. Poti face ce-ti trece prin minte, insa fii vigilent(iti spun din experienta proprie). Sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cand merg in excursii cu clasa sau scoala ma distrez mereu. adica jucam adevar si provocare, fantanita, poker, carti si multe alte lucruri. o data am sunat si la servicii funerare. sigur veti gasi ce sa faceti.
distractie placutaa!