| ANonim_8264 a întrebat:

Plllz un status de rass... cel mai amuzant primeste fundoi...

Răspuns Câştigător
| Eooo a răspuns:

Organul sexual masculin solicita o crestere salariala din urmatoarele motive: 1. trebuie sa lucreze din greu 2.lucreaza la mare adancime 3.trebuie sa lucreze cu capul in jos 4.nu are ventilatzie sau aer conditzionat la locul de munca 5.trebuie sa lucreze intr-un mediu cu umiditate mare 6.lucreaza la temperaturi inalte 7.nu are weekend-uri si nici vacante 8.nu are liber daca presteaza ore suplimentare 9. poate contacta boli profesionale: Cererea i-a fost refuzata din urmatoarele motive: 1.nu munceste 8 ore neintrerupt 2.nu satisface toate cererile 3.nu are studii 4. dupa o scurta perioada de activitate, adoarme la lucru 5.nu dovedeste fidelitate fata de locul de munca 6.iese la pensie prea devreme 7.nu lasa locul de munca curat dupa ce termina treaba

5 răspunsuri:
| LumeaÎnTreiDe a răspuns:

If you wanna be more sexy, stay in bed and drink more PEPSI big grin

| Foxylicious a răspuns:

Asta vara.de Craciun, m`am suit intr-un alun si-am mancat atatea pere de m`am saturat de mere, Si`o veni stapanu prunului si m`o dat jos din gutui.De ce fustaaa mamiii luii parca ar fi ciresu lui.

| Sυммєя a răspuns:

M-am suit pe telegraf, sa-mi scutur fusta de praf… politaiul m-a vazut, m-a certat si m-a…****. rolling on the floor

| MusicLOVE125987 a răspuns:

O Bomboana ii spune unei ciocolate: `Doamne ce dulci suntem`, iar ciocolata ii spune: `Noi dulci?! S-o vezi pe tipa/tipul care citeste acest mesaj!`

| Denisa_3102 a răspuns:

,,adevarul serveste dusuri fierbinti prostiei calde"