Ce mama naibii i'ai facut? Daca acel...ghemotoc e aproape de varfuri, poate cu putina rabdare (poate mai multa rabdare) ai noroc si il descurci cu un piaptan. Daca parul e incurcat (asa de rau pe cum zici) pe la jumatate... poate iti dau altii alt sfat, in afara de a te tunde
Stiu ca nu vrei sa te tunzi, dar ar fi indicat.nu iti e greu cand trebuie sa piepteni un par atat de lung?`. dar roga pe cineva sa te ajute sa-l descurci cu un piaptan. pe mama, o prietena etc.`
Trage tare cu piaptanu` suferi unpic, dar nah.intai perie asa cu o perie... iar apoi cu un piaptan tot mai des, doar nu o sa te tunzi, pentru ca ti s`a incalcit. Si eu am avutasa, la ceafa, si iti dai seama cat am indurat, dar nu m`am tuns:O:O:O.
Bafta, deci tare-tare "chinuie. te cu piaptanu`!
Sa fi iubita.
Încearcă să-l descurci uşor, cu degetele, nu cu peria, sau rog-o pe mama ta să te ajute, dacă ghemotocul e la spate.Ai putea să încerci să-l uzi numai acolo şi să pui balsam ori un pic de ulei... sfat neverificat, însă încercarea moarte n-are...
Sa nu faci ce zice "julyssa" o sa te doara... sfatul meu este sa te piepteni cu o perie rara
Eu am parul cam uscat si intr-o zi mi-am bagat peria in el si nu mai puteam sa-l descurc am tras de el saracu de s-au rupt cateva fire si restul au ramas ca naibii daca ti s-a incurcat, il poti descurca daca nu te grabesti
Pune-ti un pumn de balsam si descurca-l fir cu fir. O sa te ajute si nu te va durea pentru ca va aluneca mai usor.
Incearca sa-ti dai cu mai mult balsam, sa-ti faci multe masti hidratante, e indicat sa-ti faci minim o masca pe saptamana si nu uita sa te tunzi minim o data pe luna