| Mdeah a întrebat:

Pls da ti mi niste nume de carti care v au placut voua mult.big grin.

7 răspunsuri:
| SoSo_6077 a răspuns:

Roman politist! "Crime newyorkeze"

| Elena1234456 a răspuns:

Singur pe lume de Hector Malot. Este cartea mea preferata big grin. Este superba, ti-o recomand.

| BeeFree a răspuns:

Hmm. carti. eu as incepe asa: twilight, jurnalele vampirilor,( categoria vampiri) scrisori de la sam, enigma otiliei, maitrey, domnisoara christina, (dragoste) alchimistul, romanul adolescentului miop, scaramouche, jucatorul crima si pedeapsa, cismigiu and company,( o sa razi cu lacrimi la cartea asta)... ar mai fi multe carti care merita citite. de ex cele 3 volume : scoala de vrajotorie, bestiile ataca si puteri periculoase. cronicile din narnia, cartile mihaelei radulescu niste raspunsuri si despre lucrurile simple, toate cartile astea au ceva special. eu am savurat fiecare carte fiecare pagina fiecare rand. oricum ma bucura mult faptul ca inca mai sunt persoane care se intereseaza de carti P.S am uitat sa mentionez o carte pe care pur si simplu o ador DAMA CU CAMELII sper ca ti-am fost de folos

| Dean1996 a răspuns:

Portretul lui Dorian Gray de Oscar Wilde
10 Negri mititei de Agatha Christie
Invitație la Vals de Mihail Drumeș
Misterul Trenului Albastru de Agatha Christie

Astea îmi plac foarte mult.

Succes

| OglindaOarba a răspuns:

Memoriile unei gheise
Casa de la rascruce -John Saul
Umbra
Mana dreapta a diavolului
10 negrii mititei
Twilight
De veghe in lanul de porumb

| deeautza_5699 a răspuns:

"Lorelei" de Ionel Teodoreanu un roman absolut superb,"Nunta in cer"de Mirce Eliade, toate cartile scrise de John Saul is frumoase in special"Creatura" si "Se arata furia oarba","Cu orice pret" de Mary McBride...astea ar fi catevahappy

| CartideCitit a răspuns:

Sigur iti vor placea multe carti de aici:
http://www.cartidecitit.ro/Carti-Bune