| WolfGirl a întrebat:

PLSS ajutati-ma! Va rog citit ca am nevoie se sfaturi. Azi vroiam sa ma despart de prietenul meu si tot incercam sa-l iau in pauze deoparte si sa-i spun. Dar intre timp un tip de care imi place vine la mine in fiecare pauza si ma cheama la tigara. Eu ma duc, el e chiar de treaba. Si nah intr-o pauza eram cu prietenul meu si vine si el si se da la mine. Si prietenul meu normal ca a observat. Si acum am vorbit cu el si stie ce vroiam sa-i spun, dar nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga ca nu i-am dat papucii pentru altu. Plus ca n-o sa fiu impreuna cu ala deocamdata ca este o chestie, in fine. Nu stiu ce sa fac. Deja le a inceput sa-mi zica ce a auzit el despre asta care se da la mine si chestii de genu. Si acum prietenii lui nu ma suporta(din cate am vazut). Ce sa fac ca sa indrept lucrurile? Pentru ca adevarul este ca vroiam sa ma despart de le de vreo cateva zile, pentru ca relatia devenise boring. Nu faceam nimic. Nu este prea indraznet si mie genul asta imi plac.

1 răspuns:
| todosivalentina a răspuns:

Ai grija sa incerci sa nu superi pe nimeni. Incearca sa ii demonstrezi ca nu la parasit pentru acel baiat.De exemplu incearca sa il repingi pe baiatul acel fata de fostul tau prieten. Succes!