Important este sa nu amesteci lucrurile si sa incerci sa nu mergi la 2 capete; e treaba cu cei 2 iepuri, poate nu prinzi niciunul.Nu trebuie sa pui punct unei relatii care poate chiar e de viitor numai datorita faptului ca alt baiat te place sau "se da la tine" cum spui tu.Cand esti intr-o relatie, cu ceilalti trebuie pastrata doar relatia de colegialitate, ori daca tu i-ai permis celuilalt sa se dea la tine, normal ca actualul are toate motivele sa fie suparat.Analizeaza te rog daca merita sa dai cioara din mana pentru cea de pe gard. Sper ca ai intuit ce vreau sa spun.Multa bafta!
Off spune-i fato direct " Ori pui p.a pe mine ori te parasesc' ''
Ce atat? Omu poate tea luat usor credea ca esti fata cuminte
Spune-i direct si raspicat, mie imi plac tipi care sar pe mine nu molai care asteapta sa sar eu pe ei
Acum tu o sa spui ca esti cuminte, si ca nu stiu ce ca esti virgina si baliverne pe care nici un popa nu lear crede.
Sa fim seriosi
O iau pe urma mamei, voi o sa imi platiti mie pensia?
Dar nu mergea relatia cu el. Asta incerc sa-i explic lui. Ca nu i-am dat papucii pentru altul. Pur si simplu nu e genul meu. Si sa nimerit so ardem in ziua aia si el se tot dadea la mine si a observat. Dar tot ce vreau este sa ma ajutati sa-i explic ca nu l-am lasat pentru altul.
Cand il vezi singur spune-i ca nu mai merge sau nu te desparti de el si spune-i despre prieteni lui sa o rezolve.