| WolfGirl a întrebat:

PLSS ajutati-ma! Va rog citit ca am nevoie se sfaturi. Azi vroiam sa ma despart de prietenul meu si tot incercam sa-l iau in pauze deoparte si sa-i spun. Dar intre timp un tip de care imi place vine la mine in fiecare pauza si ma cheama la tigara. Eu ma duc, el e chiar de treaba. Si nah intr-o pauza eram cu prietenul meu si vine si el si se da la mine. Si prietenul meu normal ca a observat. Si acum am vorbit cu el si stie ce vroiam sa-i spun, dar nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga ca nu i-am dat papucii pentru altu. Plus ca n-o sa fiu impreuna cu ala deocamdata ca este o chestie, in fine. Nu stiu ce sa fac. Deja le a inceput sa-mi zica ce a auzit el despre asta care se da la mine si chestii de genu. Si acum prietenii lui nu ma suporta(din cate am vazut). Ce sa fac ca sa indrept lucrurile? Pentru ca adevarul este ca vroiam sa ma despart de le de vreo cateva zile, pentru ca relatia devenise boring. Nu faceam nimic. Nu este prea indraznet si mie genul asta imi plac. Dau funda la cel mai bun raspuns si vot la toti!

5 răspunsuri:
| ASIGURATORUL a răspuns:

Important este sa nu amesteci lucrurile si sa incerci sa nu mergi la 2 capete; e treaba cu cei 2 iepuri, poate nu prinzi niciunul.Nu trebuie sa pui punct unei relatii care poate chiar e de viitor numai datorita faptului ca alt baiat te place sau "se da la tine" cum spui tu.Cand esti intr-o relatie, cu ceilalti trebuie pastrata doar relatia de colegialitate, ori daca tu i-ai permis celuilalt sa se dea la tine, normal ca actualul are toate motivele sa fie suparat.Analizeaza te rog daca merita sa dai cioara din mana pentru cea de pe gard. Sper ca ai intuit ce vreau sa spun.Multa bafta!

| Liviu a răspuns:

Off spune-i fato direct " Ori pui p.a pe mine ori te parasesc' ''
Ce atat? Omu poate tea luat usor credea ca esti fata cumintelaughing
Spune-i direct si raspicat, mie imi plac tipi care sar pe mine nu molai care asteapta sa sar eu pe eilaughing
Acum tu o sa spui ca esti cuminte, si ca nu stiu ce ca esti virgina si baliverne pe care nici un popa nu lear crede.
Sa fim seriosi laughing
O iau pe urma mamei, voi o sa imi platiti mie pensia?

| WolfGirl explică (pentru Liviu):

Daca cuinte pentru tine inseamna consumatoare de alcool aproape zilnic..si nu...nu sunt virgina laughing) Atunci da...sunt cuminte in ***

| WolfGirl explică:

Dar nu mergea relatia cu el. Asta incerc sa-i explic lui. Ca nu i-am dat papucii pentru altul. Pur si simplu nu e genul meu. Si sa nimerit so ardem in ziua aia si el se tot dadea la mine si a observat. Dar tot ce vreau este sa ma ajutati sa-i explic ca nu l-am lasat pentru altul.

| lauramierea a răspuns:

Cand il vezi singur spune-i ca nu mai merge sau nu te desparti de el si spune-i despre prieteni lui sa o rezolve.