| Niss a întrebat:

Plz ajutor TPU

Un prieten de al meu e prieten cu o tipa, adica sunt bff. Dar de cateva zile, tipa il cam evita si ii sa seen la mesaje. Baiatul i-a aratat o poza gen : I feel like is easy for you to forget me (Traducere: Simt ca e usor pentru tine sa ma uiti). Si a intrebat-o daca e adevarata pentru ei doi. Si tipa a zis ca da, adica (,) ca ar fi adevarat ca ii este usor sa il inlocuiasca. Si tipu acum e super suparat si mi-a cerut ajutorul si eu nu stiu ce sa fac. Precizez: eu sunt buna prietena si cu tipa si cu tipu

Mersi de ajutor! Dau funda

Răspuns Câştigător
| Razvy12 a răspuns:

Atata timp cat sunt bff, prieteni, amici etc nu are de ce sa se supere, la un moment dat o sa apara un baiat in viata ei si toata atentia o sa fie asupra lui, si asta cu bff nu o sa mai fie cu bff si doar prieten, amic, trebuie sa inteleaga asta

| Niss explică (pentru Razvy12):

El vrea sa o protejeze, sa nu sufere din dragoste cum a facut el, si de aia e gelos cand ea vorbeste cu alti baieti

| anonim_4396 a răspuns (pentru Niss):

Adica vrei sa spui ca o place, nicidecum ca si prieten te bagi in viata personala a cuiva, doar daca nu esti foarte apropiat, ceea ce nu prea cred, el e gelos pentru ca o place.

| Razvy12 a răspuns (pentru Niss):

Inteleg asta, dar el nu poate decat sa fie sincer cu ea, sa ii explice si sa incerce sa o faca sa inteleaga, dar daca ea place pe cine, iubeste nu are cum sa o impiedice sa nu sufere, daca ea vrea asta asta va face, daca va suferi va vedea si isi va da seama apoi, de cele mai multe ori ne dam seama de greaseli si ca alti au avut dreptate dupa ce le facem sau dupa ce e prea tarziu.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este problema lor, lasa-i in pace sa se descurce, ca tu vei avea de suferit daca te bagi.

| peperonies a răspuns:

It's easy*. era atat de usor sa eviti cacofonia daca doar nu puneai ca acolo. adica ar fi adevarat ca ii... suna bine, e corect gramatical.

vine bacul eu iti zic...

| christall a răspuns:

Afla de fapt ce a suparat-o si apoi poti face ceva. Tu esti legatura dintre ei care ar putea sa-i uneasca din nou. Dar acolo s-a intamplat ceva mai mult si cred ca nu stii tot.

| LexiEla a răspuns:

Eu zic sa fii alaturi de el, sa il inveselesti, sa ii iei gandul de la fata asta care nu.l pretuieste. Trimite.i poze amuzante, cu mesaje care sa.l faca sa uite. Daca deja ai incercat sa ii "impaci" si n.a mers, poate ca el trebuie sa mearga mai departe.

| Mihaelablabla a răspuns:

Pai nu erau bff, doar el o considera pe ea. Pentru ea era un mod de a petrece timpul.
Nu mai numiti orice persoane cu care vorbiti de putin timp "cel mai bun prieten al meu", veti fi dezamagiti. Asteptati pana ce ei demonstreaza acest lucru prin fapte, niciodata prin vorbe!