| simpleBoy a întrebat:

Plz raspundeti...deci am o relatie si vreau sa o sarut pe acea fata(pare ciudat ca zic asta rolling on the floor) si mie cam rusine imi poate spune cineva cum as putea sa fac asta? FUNDA pentru cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| Daysukki a răspuns:

Pai mie personal imi place sarutul de genu lung si salbatic pentru ca asa sunt eu, adica ma refer, nu la sarutul cu limba, cred ca iar place daca tu te-ai uita pur si simplu la ea un pic mai mult pana roseste( insistent si te apropii usor) si deodata s-o faci, adica o iei in brate si o saruti rapid, e tare faza asta crede-ma, daca o iei usor o sa adoarmalaughing

2 răspunsuri:
| Shagun a răspuns:

Uite ce varianta prefer eu :
-cand va intalniti o pupi pe obraz ( daca nu accepta clar e ceva in neregula )
-la sfarsit, in loc sa o pupi pe obraz, vezi daca e dulce luciul de buzewinking
-daca se lasa sarutata, continui, daca nu, iti da o palma, deci inseamna ca nu vrea
Asigura-te ca nu e lume in jur ( aglomeratie ) pentru ca de obicei fetelor nu le face placere in public. Asa iti dai seama de mai multe lucruri.
Daca nu, e foarte buna varianta prin surprindere ( tot asa asigurate ca nu e lume si ca nu iti iei palma ). Alege cel mai bun moment.
Bafta happy

| AnNyşK a răspuns:

Pai ia`o usorhappy pai daca sti ca ea te place poti sa o iei si prin surprinderewinking eu am patit`o sh nici acum nu pot uita cum a fostbig grin a fost ceva nu stiu unicbig grin