anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

PLzz citi tot plzz parerea vostra conteaza mult pentru mine
! hei TPU! sper sa-mi raspundeti la intrebare. 2 lucruri urasc pe lumea asta minciuna si fitele. avem 2 fete in clasa vai frate deja si baiatiii le spun stricate se dau prea mult pe langa ele au fite multe si ma enerveaza. mult. rauuu deja char numai le suport cred ca o sa explodez intr-o zi si o sa le trag de par sau o sa ma pun la bataie cu ele deci aveam o prietena in 4 si acum ina7 ajung si acum BFF mea e piti cu ele crying e char naspa baietii is toti dupa ele pe mine ma fac urata crying dira numa dupa ele adica drepturile. frate 2 baieti mau injurat i-am spus la dira imd cica ee m ai vedem noi si un baiat din clasa o injurat-o pe una cu fite "mada" imd dira vai o sun pe maicata si ii spun ca esti un needucat si chesti. si stiti cum a injurat-o i-a spus nebuna si pe mine m-a facut curva straight face si mada si prietenele ei ata injura si chesti. mnoo bine si invata is pe podium la invatatura da asta nu le da respect sa ne faca asta. adica numai mie ca tate fetele din clasa se dau dupa ele. numai eu am ramas nmoo. vrau sa va zic si ceva nu au avut nimic cu mine numai colega mea de banca cea stralucita a zis sa ne batem joc de ele ca si ea e enervata de ele. si nmoo ne-am batut joc de ele si acum ne ataca pe noi se uita urat la noi si chasti.straight face plzz eu numai suport asa mare atac straight facestraight facestraight face. pLzz sa-mi raspundeti orice raspuns care e parea voastra sad plz. Funda mare mare mare

4 răspunsuri:
| dreamgirl16 a răspuns:

Fii mai desteapta ca ele si lasa`le impace,cand vezi ca te ataca tu nu le raspunde,ignora`le,atunci cand te jignesc le zici doar "mersi la fel,draga" si le zambesti,nu trebuie sa le vb urat caci din cate am inteles sunt "protejate" in scl si iti pot face rau,cel mai bine e sa le tratezi cu indiferenta si sa fii nesimtita cu ele doar prin privire nu si prin cuvinte,ok? TE pup si baftaa:X si stai linistita, nu poate fii chiar asa de rau pana la urma, toate sunteti fete si toate sunteti la fel...si ele au inima deci.banuiesc ca ff departe incat sa fii asa de speriata nu se poate ajunge

| AdrianL a răspuns:

Le zici pur si simplu "tu voi aveti ceva cu noi?" daca da spunetine sa auzim si noi si primul lucru tu sa nu te cobori niciodata la nivelul a doua vaci cu fite tu sa iti mentii calmul nu te mai cobora la nivelul lor si nu le mai baga in seama nu are rost sa te enervezi din cauza a 2 curve.Solutie:Nu le mai baga in seama ignorale pe cat posibil intreabale ce au cu tine si cu prietena ta sau numai cu tine.Ar mai fi a 2-a varianta sa te imprietenesti cu ele daca nu prima varianta iti sta la dispozitie.

| Yoana a răspuns:

Parerea mea e ca trebuie sa nu le mai bagi in semama. Las' sa aiba fite e problema lorlaughing. Nu le mai zi nimic traieste'ti u viata ta si lasa'le pe ele in pace. Nu trebuia sa va bateti joc de ele oh go on si nici pentru ca te'a facut curva fi tu fata despteapta si nu pune la suflet tot ce zic ele; o.

Fiecare are dreptu sa fie cum vrea. Intr'adevar si eu urasc fetele pline de fite dar nu imi pasa...happy

| Elenik a răspuns:

Mdaa, mi s-a intamplat. Raspundele cu niste replici inteligente si de fiecare data cand te jignesc pune-le la punct. Gen daca ele se pricep la ceva invinge-le. Iar daca lucrurile se complica, le provoci si atunci cand spun ceva despre tine tu le inregistrezi si arati inregistrarea dirigintelui sau parintilor.happy sper ca te-am ajutat.happy