Fii mai desteapta ca ele si lasa`le impace,cand vezi ca te ataca tu nu le raspunde,ignora`le,atunci cand te jignesc le zici doar "mersi la fel,draga" si le zambesti,nu trebuie sa le vb urat caci din cate am inteles sunt "protejate" in scl si iti pot face rau,cel mai bine e sa le tratezi cu indiferenta si sa fii nesimtita cu ele doar prin privire nu si prin cuvinte,ok? TE pup si baftaa:X si stai linistita, nu poate fii chiar asa de rau pana la urma, toate sunteti fete si toate sunteti la fel...si ele au inima deci.banuiesc ca ff departe incat sa fii asa de speriata nu se poate ajunge
Le zici pur si simplu "tu voi aveti ceva cu noi?" daca da spunetine sa auzim si noi si primul lucru tu sa nu te cobori niciodata la nivelul a doua vaci cu fite tu sa iti mentii calmul nu te mai cobora la nivelul lor si nu le mai baga in seama nu are rost sa te enervezi din cauza a 2 curve.Solutie:Nu le mai baga in seama ignorale pe cat posibil intreabale ce au cu tine si cu prietena ta sau numai cu tine.Ar mai fi a 2-a varianta sa te imprietenesti cu ele daca nu prima varianta iti sta la dispozitie.
Parerea mea e ca trebuie sa nu le mai bagi in semama. Las' sa aiba fite e problema lor. Nu le mai zi nimic traieste'ti u viata ta si lasa'le pe ele in pace. Nu trebuia sa va bateti joc de ele si nici pentru ca te'a facut curva fi tu fata despteapta si nu pune la suflet tot ce zic ele; o.
Fiecare are dreptu sa fie cum vrea. Intr'adevar si eu urasc fetele pline de fite dar nu imi pasa...
Mdaa, mi s-a intamplat. Raspundele cu niste replici inteligente si de fiecare data cand te jignesc pune-le la punct. Gen daca ele se pricep la ceva invinge-le. Iar daca lucrurile se complica, le provoci si atunci cand spun ceva despre tine tu le inregistrezi si arati inregistrarea dirigintelui sau parintilor. sper ca te-am ajutat.