| xCherri a întrebat:

Plzz TPU AJUTOR! Eu am camera mea si ieri seara cand am venit de-afara m-am uitat putin la TV dupa cre am Dormit, pe la 2crying m-am trezit putin si am auzit un zgomot puternic, venea de langa Pc, cand m-am uitat si am aprins becul. nimic, cand l-am stins am vazut o silueta (de femeie) care statea pe scaun si se uita la mine crying M-am speriat ingrozitor crying SI nu era imaginatiecryingplzz ajutati-ma oare a fost imaginatie? funda!

Răspuns Câştigător
| danyella42051 a răspuns:

Vai deci jur mi s-a facut pielea de gaina cred ca nu ma mai uit l scaunul d l pc o vreme atata timp cat e intuneric... deci nu stiu ce sfat sa iti dau dar e totusi posibil s fi fost doar o iluzie mi se intampla si mie (mentionez sunt foarte fricoasa) sa am impresia ca vad umbre in intuneric dar cred ca este doar rezultatul imaginatiei e din cauza temerilor... daca ti se mai intampla atunci nu este doar imaginatie ia pe cineva cu tine sau dormi cu lumina aprinsa asa atunci cand te vei trzi in kz ca nu vei face infarct din sperietura vei vedea cine este.
sper sa reusesti sa treci peste moment stiu ce inseamna sa ai frica de ceva mai ales cand e intuneric totusi ai fost curajoasa eu nu as fi avut curaj sa ajung sa aprind becul cred ca as fi tipat pana venea cineva...

4 răspunsuri:
| Angeline a răspuns:

A foar o imaginatie, sau o umbra venit de afara, a unui copac, si cum erai un pic adormita mintea ta sia imaginat altceva happy

| LexieD a răspuns:

Poate era doar imaginatia ta.sau o lumina de afara... vorbeste cu parintii tai sau dormi cu mama sau tatal tau...si eu mai aud cateodata zgomote si parca vad niste siluete de oameni prin camera dar este doar imaginatie(mai ales ca eu sunt foarte fricoasa)

| BomBonika_9617 a răspuns:

Mia explicat si mkie dirigu big grin ca atunci cand iti este teama de ceva nu scapi:p si chiar daca nu este adevarat ceea ce vezi mintea iti poate juca feste happy iar uh sa interpretezi gresitbig grin sati sp ce mi-a zis dirigu?laughing "era un barbat care s-a inchis din greseala in lada frigorificalaughing de teama sa nu inghete a tot incercat sa deschida lada dar aceasta era blocata, tot timpul na putut dormi pentru ca s gandea ca va muritongue dimineata cand sotia lui la gasit el era degerathee hee doar la maini si la picioare CUMEA! lada nu era bagata in priza laughing)"

| JustOneGirl a răspuns:

''SI nu era imaginatieplzz ajutati-ma oare a fost imaginatie?'' hai ca ai fost tare... sa stii ca exista fantome... nu cred ca are ce sa iti faca. trebuie sa iti invingi temerile.(sau poti dormi cu mama sau cu tata sau cu fratele/sora. ca sa nu iti mai fie frica)winking