Maturitatea inseamna in cele mai multe cazuri putina experienta de viata. Nu stiu ce intelegi tu prin maturitate.Mentala sau sexuala? Inclin sa cred ca te referi la a doua exemplificare.
Poti sa faci ce vrei, cand vrei, si cu cine vrei.Este o lume libera daca nu tii cont de consecinte.
Da,poti.Eu curand ma maturizez la 12 ani pentru ca deja am par mai mult pe picioare ca tatal meu si eu sunt singurul din casa care are par la burta.Am mustata si par mare la penis si curand imi creste barba.
P.S.Am inaltimea 1, 75 si 12 ani si o inaltime de 56kg.
Fizic sau mental?
nu exista limita de varsta pentru niciuna.
adica variaza, daca tu vrei, poti deveni matur la orice varsta.
Asta depinde ce corpul tau, 1% dintre oameni se maturizeaza inainte de 18 ani, si din acea categorie fac parte si eu, adica am 15 ani am 1, 85 m, am un corp de adult si pe langa mai am si barba ca a lui Randi si acest lucru s-a intamplat din cauza pubertatii, unii copii, dar foarte rar trec printr-o pubertate extrem de rapida care dureaza 1- 2 ani fata de normal care este 4 ani si de obicei acea pubertate apare dupa 14 ani, atunci am avut o pubertate rapida si am crescut 35 de cm intr-un an dar sa vezi ce dureri de oase... Daca tu nu esti din acel procent de oameni sa stii ca nu te poti maturiza fizic inainte de 18 ani ci doar mental!
Adică dacă eşti băiat sub 18 ani şi este matur mental, poți să-ți faci o prietenie stabilă cu o fată?
Matur te crezi tu sau ti-au spus-o altii? Ca daca te crezi tu este doar o iluzie.
anonim_4396 întreabă: