Cand murim poate nu simtim nimic si sufletul nostru se va duce undeva rai sau iad ori purgatoriu depinde cum ne-am purtat in viata actuala.
Buna!
In primul rand,ai rabdare si atentie sa citesti TOT ce scriu eu aici:
Cand mori,spiritul iese din tine.
TU esti de fapt spiritul,acela tine viata, nu partea fizica(corpul fizic, propriu-zis).
S-a calculat foarte ''fin'' cu aparate speciale omul inainte si dupa moarte.
Dupa ii lipsea ceva foooarte mic:spiritul.
Raiul/I**ul + sunt o stare a spiritului.Corpul propriu-zis putrezeste daca n-are spirit=>deci astea nu sunt un loc.
Nimeni nu s-a intors din morti sa ne spuna ce si cum se intampla...dar...clar e ca te simti fara vlaga sipur si simplu inima nu mai bate.dar tu nu trebuie sa te gandesti la moarte acum paste fericit!
@scumpic : De fapt au fost, dar nu chiar ''100%''.Poti sa cauti despre moarte cerebrala pe Google(sper ca am scris bine). Oamenii care au trecut prin asa ceva au relatat ca se vedeau deasupra patului pe care erau intinsi(majoritatea la spital).Isi vedeau trupul intins, personal al spitalului incercau sa il readuca la viata. Unii au vazut o luminita, altii ingeri.Cel mai bine cauti pe Google.
Cataa asta nu ie o gluma
Acuma sa trecem la subiect.Cand mori iti amintesti tot ce ai facut in viata cand ai dat primul gol la fotbal etc.Va sfatui sa nu va sinucideti sau faceti cum vreti voi numa isa nu va spanzurati este ce`a mai crunta moarte din lume fiindca mai traiesti cate secunde si te gandesti cat de prost ai fost cand te-ai spanzurat si regreti ff mult funda plz.
Scumpik doar cei care au fost emo se intorc din morti (doar sufletul nu si trupul)eu am fost emo in viata trecuta si am murit la 17 ani si acum sunt tot emo dar am 15 ani.Sa nu vi`se para prea absurd si sa aflu ca unu Ionut eram eu si fost mea mama plagea la capataiul meu acum am alta mama alt tata
Safire17 întreabă: