In primul rand ai putea sa incepi sa nu mai vezi totul in negru, gandeste-te ca in tot raul exista si un bine. Cu totii avem impresia, la un moment dat ca am ajuns la capatul prapastiei si ca nu mai putem suporta, dar trebuie sa ne gandim ca exista unii oameni cu mai multe probleme decat ale noastre. Sfatul meu este sa incerci sa treci peste problema cu fostul tau prieten, este clar ca tot ceea ce a facut este ca s-a jucat cu tine si tu ar trebui sa incerci sa-l ignori. Iesi afara, si daca simti ca nu ai cu cine vorbi, sunt eu aici si poti vb cu mine daca asta te face sa te simti mai bine
Am fost si eu in situatia ta. Eu sincer nu am avut prieteni care sa sara pentru mine la greu. toti erau acolo numai la bine. Asa este foarte usor.
Poate ar trebui sa nu judeci acum lucrurile pentru ca esti tulburata. Judeca cand o sa fi mai linistita si o sa crezi ca lumea nu s. a sfarsit. Mama mea imi spune aceste lucruri. ma ajuta enorm. Poate ar trebui sa incerci sa vb cu mama ta. Daca consideri ca este o persoana in care ai incredere si te ajuta mereu si te intelege si iti da sfaturi bune discuta cu ea.
Lumea nu se sfarseste. Stii...este o vorba. Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce. El este convins ca tu poti sa rezisti la aceste incercari. Esti de abia la inceput. O sa vezi ca lumea nu este asa cum pare. Nimeni nu iti este prieten. Esti pe cont propriu. Lumea este rea si nu o sa faca nimic ca sa te ajute cand ai nevoie. Te poti baza doar pe parintii tai. Familia este singura care ramane pana la urma. Daca acum ti se pare greu inseamna ca ce va urma o sa te destrame?
Nu mai dramatiza. Scuze ca iti spun asa dar sincer chiar crezi ca esti singura care sufera in halul acesta? ei bine...Nu!
Capul sus si sa stii ca noi suntem prietenii tai si te vom asculta mereu cand vei avea nevoie. Cel putin eu.
Mult noroc:*
As putea sa-ti dau un raspuns de vreo 10 randuri dar iti spun doar o propozitie simpla.
Gandeste cu mintea nu cu sufletul.
Desigur e mai complicat putin.
Si fosta prietena face tot asa cu mine. Dar eu o astept sa se razgandeasca avand alta(alte) prietena(e) eu spun sa nu-ti irosesti timpul.
Faza cu baietii, poti sa-l cuceresti pe oricare suntem praf la decizii de genul asta. Faza grea e cum sa-l pastrezi.
Succes.