| carismgal a întrebat:

Poate cineva sa imi explice si mie de ce baietii dupa ce isi fac o prietena simt nevoiasa se dea si se dau la alte fete? (ar fi bine daca si baietii ar raspunde)

20 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Merg pe mana Elizei...:dwinking.

| Vizitiul a răspuns:

Luizei, pardonhee hee...

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Pentru ca sunt nesimtit.

| juniper a răspuns:

Intre noi doua... pentru ca unii sunt porci.

| oz a răspuns:

Domnisoara...nu generaliza...sunt baieti si baieti...cum sunt fete si FETE, sunt la intrebari din astea...
Cum sunt si fete care se dau la alti baieti...sunt si baieti care se dau la alte fete...

| Punky a răspuns:

Pt k dupa ce si-au atins scopu (adica sa fie cu fata) vor alta k d aia s-au plictisitwinking

| Artemiss a răspuns:

Nu toti fac asta...
Insa marea majoritate da, deoarece asa sunt ei, nehotarati... dar faza cu "are prietena si se da la altele"e mai mult valabila la baietii mai mici, necopti... cei maturi deja sunt plictisiti de "zborul din floare in floare"...
Baietii de care zici tu nu stiu ce vor, nu au principii si gandesc cu alt cap(scuze expresia)... dar repet, Nu toti sunt asa... 99%big grin

| DonGiovanni a răspuns:

Poi... daca are o prietena vrea sa se asigure ca daca se desparteste de ea sa o ia alta vorba lui peanut "intre doua nu te ploua stiu e adevarat n-am ce face tie iti place asa te crezi barbat"

| Andy~~Black~~Underground~~Mafia a răspuns:

Asa sunt toti baieti vor sa aiba cat mai multe fete... nu ne multumim numai cu una asa cum faceti si voi fetele. exceptie cateva... voi fetelor nu va dati la alti? .bd va zic eu 100%

| Andy~~Black~~Underground~~Mafia a răspuns:

Baiatul nu poate avea decat o fata pentru ca asa suntem noi daca am avea numai una unde ar fi aventura de a spune celeilalte...stai sa nu ma vada gagica cu tine ca ma omoaralaughing.cu una e plictisitor nai parte de distractie

| Mihaela_2782 a răspuns:

Le place vanatoarea... acum serios tu cand ai prieten nu simti si tu nevoia sa te dai si la altii?

| peanut a răspuns:

"intre doua nu te ploua"

| giulia_6563 a răspuns:

Draguta, multi baietii o fac din curiozitate si hai sa nu catalogam baieti acum ca sunt cum sunt(fustangii,...)aici intervine si fata cu care intra in contact infar de prietena lui in zia de astazi sa recunoastem noi fetele suntem mai rele ca baietii si intr-adevar nu numai baieti se dau la fete, e si invers. fetele sunt mult mai invidioase si posesive decat baieti.in general barbati incearca la alte fete deoarece s-a plictisit de persoana cu care este, din interes, de nevoie, din curiozitateaici intervine si varsta baitului... dar totusi nu toti sunt la fel oricum din cate stiu eu o femeie are cea mai mare putere de a schimba un barbat. daca stii cum sa ti-l tii aproape nu trebuie sa iti mai faci probleme de altele incearca sa fii sincera cu el si cerei si tu lui sa fie sincer cu tine o relatie stabila are la baza sinceritatea. testeaza mai tarziu ai sa intelegi ce am vrut sa itti spun.si nu cataloga omul dupa coperta.vezi ce zice continutul carii

| DeeDee28 a răspuns:

Sunt multe explicatii... unii se simt mai barbati daca au mai multe fete...sau se simt mai importanti daca vad ca sunt iubiti de mai multe... le place...pacat ca in ziua de azi nu mai gasesti baieti fideli...sunt foarte raristraight face

| Psihoterapeutul a răspuns:

Cel care face acest lucru este instabil psihic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu unul nu sunt asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor bun raspunsul lui juniperlaughing) "intre noi doua" si restul site-uluilaughing

| dedeutz17 a răspuns:

Intre 2 nu te ploua dar prb e ca ei nu cunosc continuarealaughing... dar nici bine nu iti este

| ice a răspuns:

Poi da acum depinde si de baiat... dar daca tii 2 pepeni intr-o mana ai pierzi pe aman2 asa ca depinde cat o si iubeste...sau mai bine zis daca o iubeste!

| phloreen a răspuns:

1.nu sunt multumiti de relatie/fata
2.si-au dus la bun sfarsit misiunea de cucerire si cauta altceva sa le dea acel sentiment...
3.nu au ganduri serioase, e doar inca o fata in portofoliu
4.curiozitate
5.mila
6.interes
7.sa se dea "mare" si xyz motive

Sunt baieti si baieti. NU EXISTA FORMULE MAGICE, RETETE, TIPURI de baieti, ci pur si simplu asa sunt ei. Regula No. 1 a lumii este: interesul poarta fesul, cu exceptiile de rigoare...