| Alllessii a întrebat:

Poate cineva să îmi răspundă la această întrebare vă rog?
Dacă un băiat te place, cum se comportă??

4 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Fiecare are modul lui specific, dar o chestie pe care o avem toti in comun e ca va privim des, fie din departare sau de aproape, am testat si acea teorie cum ca intr-un grup de indivizi daca cineva spune o gluma si grupul rade, te vei uita la persoana de care esti atras cel mai mult, daca se uita la tine e semn bun, si atentia desigur, daca vorbesti va fi atent, daca are numarul tau sau te-a adaugat pe social media va cauta un mod de a-ti scrie, totusi lasand la o parte toate aceste semne cel mai concret e sa comunicati, iti place ceva, spune, vrei sa il cunosti mai bine, da-i de inteles, ofera-i putina atentie, vorbeste cu el si vezi unde duce.

| Violleta2022 a răspuns:

Frumos, respectuos, vine si-ti vorbeste, te invita in oras samd.

| dullcat a răspuns:

Buna.Si eu spun ca depinde enorm de fiecare persoana in parte.E posibil ca respectivul sa stea mai mult pe langa tine, sa glumeasca si sa rada la glumele tale etc. sau e posibil sa te admire de la distanta si sa nu afli vreodata ca te place/te-a placut.

| carevaescu a răspuns:

Sunt multe comportamente posibile, de la a flirta cu tine, la a încerca să ți comunice, sau pur și simplu să te ignore sperând ca tu să l bagi în seamă prima. Fiecare va avea caracterul lui și modul lui de a se exprima sau a se inhiba.

Dacă vrei să afli cu certitudine mai bine vorbești cu el direct. Nu are sens să faci pe detectivul psihologic