| lalalalalalalalalalalaaa a întrebat:

Poate da, in ziua de azi banii fac totul.Am observat, ca de adesea, utilizatorii TPU pun intrebari de genul"As vrea sa fiu actrita/actor. Ce trebuie sa fac?".
Uite, daca te intereseaza acest subiect, iti spun ceva.Nu ii mai asculta pe ceilalti, pe cei care iti spun ca nu vei ajunge niciodata unde vrei tu.Pe cine roade invidia? Pe acel ce nu vrea sa te vada bine.
Stiu un singur lucru, ar trebui sa renuntam la aspectul asta material, sa incercam sa vedem lumea asta ca o noua aventura, ca in fiecare zi sa putem sa o luam de la capat, spunand ca "Asta e! Am cazut, ma ridic pentru ca da! Am motive sa lupt!". Nimic nu este imposibil, totul in viata este o miza...suntem trecatori in viata asta, traieste momentul asta ca si cum ar fi ultimul, este unic! Niciodata nu vei mai avea parte de unul la fel.
Viseaza, pestreaza urma unui copil in sufletul, nu uita niciodata ca doar un copil poate vedea lumea asta plina de sanse, de sperante...
Constuieste-ti singur viitorul, bazeaza-te pe aceasta clipa si nu planui ziua de maine... poate nu o sa mai fi!
Traieste cu sufletul, nu cu mintea!

2 răspunsuri:
| maryana5 a răspuns:

E trist ca sunt oameni care se sinucid din cauza ca nu mai au nicio speranta, niciun motiv ca sa lupte, ca sa traiasca!

stii ce? noteaza ce ai scris si fa un afis mare pe strada laughing si spune asta fiecarui om pe care il vezi. Poate, macar tu ii poti opri pe oamenii disperati de la un asemenea gest.

M-au trecut fiorii pe spate cand am citit. Te pricepi worried

xoxo, mary

| lalalalalalalalalalalaaa explică:

Multumesc, sa zicem ca astea sunt niste cuvinte care sunt scrise din suflet pentru ca ar trebui sa dam un semnal de alarma.In fiecare zi, la ora 5 vedem cel ptin 2 cazuri de suicid, cel mai des adolescenti care au facut acest lucru pentru ca au vazut totul in negru, dar nu au vrut sa observe mica luminita care se zabatea undeva sa traiasca...cu o scanteie!