Logic ca nu intelegem ce ai scris analfabeto. Unde faci scoala? la Romprest? De ce ai mai pus intrebarea daca nu iti convine? Eu vorbesc cu " fata" cu cine vreau da? si da, pot vorbi si cu mata asa :*. nu imi spui mie cum sa vorbesc cu tine, ce esti tu? o tampita care nici nu stie sa scrie in romana; -j.Sugi :*, si tu esti din Romania handicapato
Aa.deci esti tiganca, de asta stii romana.sa inteleg,, nu? sau limba romana e limba straina pentru tine? ca nici romana nu o stii.bai frate nici 6 ani nu`ti dau dupa felul cum vorbesti.nu ti'am zis dobitoaca, dar daca iti place sa te descrii, eu nu am nimic impotriva :*
Din cate se vede, tu chiar ai 6 ani.la cate greseli faci . Ma tampito.si tu esti romanca.care e problema ta? suferi de nebagare in seama?
Dar nu inteleg de ce conteaza asa de mult daca iti raspundem, dupa ce o sa citesti raspunsurile crezi ca daca va fi sa te patezi nu te vei mai simti asa naspa ? si te vei gandi ca si noua ni s-a intamplat ?
nu mi se pare nimic amuzant sa te patezi cand esti la menstruatie , din fericire nu am avut grija si nu am avut probleme de genul
Draga emilia, eu am inteles ce ati scris asa ca sa vorbesc si eu respectabil da, sunt foarte grijulie nu draga nu a avut de ce
Fa juanita.nu minca la borsh.ca deam mai saturat.sh nu si asa krutaeta.ca esti o malaletca care inca suji.si crezi ca eu nu stiu ca iai facut sex oral lu colegu tau din banca?
sau ca te dusi sa maninsi **** sau fashi laba pe la colturi?
hai fa nu minca la ****... pidarasca iobanaea
fluturas.pantalonas.of.si grijulie eshty...nimeni nu tso tras una peste botul shele raios de la care pute a besani tat timpu?
a fa suhameatca levaea...eu am dat intrebarea normal. fa sapleaha tarmaznutaia.
livia lu mata sai zasi "fata". cu mine sa vorbesti respectabil si sa nu te futsi ca ai viermi in cur...si daca nu iti ajunji sa sugi mai sere sh de la ta'tu.sh nu grubi kizdo...
sh amu 100 % stiu ca nimeni nu intelegi si am scris.
ca sinteti loshareeeee.bai gandoni afurisiti de romani.sa ma lingeti in cur...kizde proaste
Livia.iti scriu pe intelesul tau. ca esti o prostalanca cu talanca
adica o proasta...
dobitoaca ii zici lu mata'
tsaranco
si daca ai fi atit de desteapta ai sti ca si in alta tara vecina cu tsiganii borati de al de tine si toate natiunea voastra se vorbeste romana.asa ca ciocu mic si nu te da desteapta.
sa te duci si sa sugi la noapte tu si tot neamul tau de boi prosti inhamati sa le linga curu la toti
romanca iobanaea.in limba ta
cetateanca lipsita de minte care stie doar sa scrie pe TPU dupa ce a lins **** intr-o partida de sex.
exact ca tine. jigodie.
Da proasta mai esti Liviuto,
si de cind ma rog tiganii au statul lor aparte?
e vai de tine si de capul tau.
pentru proaste de -al de tine.
mai gindeste-te si cind vei fi suficient de inteleapta poate iti vei da seama din ce stat sunt.
greu ajunge la girafe.
p. s copii la 6 ani de abia invata a scrie. exact ca si tine
nici nu au un vocabular prea bogat.sunt copia ta
prostaciune de romanca
debila
Stii cum se spune:
daca te lupti cu un prost la sigur vei pierde ca are mai multa experienta in a te bate.
deci eu am pierdut
am fost invinsa de tine, de o proasta.
Adevarul e dur si doare.
P. s
Livia.lu mata ii zici timpita, handicapata si nu stiu cum!
daca esti debila la cap du-te la spital si trateaza-te!
si inchei aceasta discutie cu tine. ca imi pierd timpul in zadar
si tu daca imi vei scrie vei vorbi ca o moara stricata ca nu esti buna de nimic.
stricato! citeste mesajul de mai sus si iti vei da seama cine esti!
o proastaa!