| PisSsicutTtzza a întrebat:

Poate e stupida si fara sens intrebarea urmatoare.ce reactie a`r trebui sa am cand ma saruta un baiat.ce a`r trebui sa-i spun dupa ce a facut acest pas.eu am 14 ani si el are 15.suntem colegi de scoala, ma place si il plac si eu dar sunt extrem de timida pentru a fi impreuna cu el.deci ce reactie a`r trebui sa am cand ma sarutaaa? funda :* :* raspundet`imi am nevoie neaparat de un raspuns concret, va multumesc

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai 2 varinate
iti place si ii raspunzi cu un sarut ca si un semn ca ti a placut

nu iti place ii dai o palma.

| PisSsicutTtzza explică (pentru suntserios):

MA refeream c nu stiu ce sa-i spun dupa ce ar face acest pas laughing :* :*

| PangeeaRogvaiv a răspuns:

Pai e foarte simplu-ori ii raspunzi la sarut prin acelasi gest ori ii intorci spatele si il ignori. Tu hotarasti si in funtie de ceea ce simti pentru respectivul.
Sper ca te-am ajutat!
Mult succes!

| PisSsicutTtzza explică (pentru PangeeaRogvaiv):

Apropo....il plac si foarte mult pe respectivul baiat dar sunt prea timida si ma`ss incurca daca ma``r saruta laughing)mss mult de raspuns

| PangeeaRogvaiv a răspuns (pentru PisSsicutTtzza):

Si eu am trecut prin asta cu multi ani in urma, insa la un moment dat, am avut curaj sa ii spun ceea ce simteam si chiar daca pe moment m-a ignorat, dupa vreo 5 ani de nevorbit unul cu celalalt mi-a marturisit si el nu ca ma place, deja era vorba de iubire in toata regula. Acum este el timidul si nu vrea sa faca ceva sa ma supere, dar nu ma pot supara pe el la cat de mult il iubesc.
Multa bafta iti doresc.