| Larisa_3441 a întrebat:

Poate fi confundata prietenia cu iubirea tinand cont ca iubirea se naste din prietenie? Si hai sa va spun si de ce va intreb
Prietena mea are un iubit cu 5 ani mai mare decat ea oricum asta nu conteaza. Cand ma plimbam cu ei prin parc la un moment dat vine mama prietenei mele.Se duce ea la maicasa si ii spune ca vb acasa. Din ziua aceea nu am mai vb cu ea pentru ca ia luat telefonul si internetul si tipu s-a despartit de ea. Nu mai vb cu ea de vreo o saptamana.Eu cu acest tip vb des ieri l-am adaugat pe mess de la ignor si am inceput sa ne povestim intamplari din viata pe care pe mine ma socat cat de sensibil si sincer este in realitate. Daca vorbesti cu el iti lasa alta impresie dar de fapt nu este deloc asa. Mi-a spus ca daca vreau sa fiu surioara mai mica a lui iar eu am raspuns da.
Stau sa ma gandesc ca daca se indragosteste de mine(eu niciodata nu pot confunda o buna prietenie cu iubirea)mi-e frica in sfarsit am gasit o persoana care sa ma inteleaga si sper sa nu ma dezamageasca.Prietena mea are 12 ani si este cu el dar pare mai mare la fel ca mine. FUNDA+VOT+TOTI CE VRETI NU MAI AJUTATI-MA VA ROG

Răspuns Câştigător
| grosumira a răspuns:

Avand in vedere ca atunci baiatul nu am mai vb cu prietene ta de o sap si vrea sa fi " surioara lui mai mica" nu te increde foarte mult in el deoarece singura prietena ceea mai buna si care te va intelege esti tu! stiu cum te simti nedumerita! bafta sper ca te-am ajutat in legatura cu acest lucru!

0 răspunsuri: