| Lacramioara7531 a întrebat:

Poate fi considerata dragostea neimpartasita aceeasi cu cea impartasita, adica sentimentele pot fi la fel de puternice? Prima iubire a unei persoane poate sa fie o iubire neimpartasita?

Răspuns Câştigător
| Micheline a răspuns:

Iubirea neimpartasita poate fi de multe ori mai intensa decat una impartasita.De exemplu o persoana care are parte de iubire neimpartasita, sufera si astfel isi intareste iubirea pe cand o persoana care are parte de o iubire care ii este impartasita poate la un moment dat se sa "plictiseasca"de ea. Cel ce are, nu pretuieste, iar cel care nu o are tanjeste dupa ea.Asa se intampla de multe ori cu iubirea.Si da, prima iubire a unei persoane poate sa fie o iubire neimpartasita care de multe ori se dovedeste a fi o lectie bine meritata.Nu tot ce e frumos(trupeste) este bun si pentru sufletwinking

2 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nimic mai fals. Diferenta dintre prima iubire impartasita si prima iubire neimpartasita e uriasa.Cand eram in clasa a cincea eram innebunita dupa proful meu de istorie, era foarte frumos.Toate fetele invatau la istorie pe rupte de cand faceam cu eloh go onFacusem o pasiune pentru el si ma mai ajuta si capul; retin foarte usor date, evenimente si m-a luat in vizor repede.Ma simteam minunat cand mergeam alaturi de el si discutam.Nu ma gandeam la tampenii, dar admiram acea opera a naturii:si frumos, si destept, si solo. 3 in 1oh go onBineinteles ca pe el il intresam numai din punct de vedere al scolii.Inca mai pastrez o mare admiratie pentru el
Dragostea impartasita e altceva.Sentimentele tale le regasesti la el, ai fiori cand il vezi, te balbai, te rosesti, spui cuivinte fara noima, vrei sa ii faci pe plac etc

| Libelle a răspuns:

Mai, sunt de parere ca daca prima ta iubire de durata este neimpartasita, in timp devine o obsesie, o obisnuinta sa te gandesti mereu la persoana respectiva pentru ca altceva nu stii, nu ai ce face, nu poti, deci aia nu e iubire, mai ales daca nu ai iubit inainte si dai direct intr-o obsesie din-asta. Uite asa am patit eu cu unul cu mult mai mare decat mine.Eram obsedata, nu imi inchipuiam viata fara sa il vad zilnik, dar acum nu mai vad lucrurile asa, si imi dau seama cat de proasta am fost sa pierd ceva timp(cam un an), cu gandul la el, crezand ca vezi-Doamne aia e iubire.
Dragostea, vine apoi, cand gasesti pe cineva care sa te iubeasca si sa il iubesti.