| brokenyouth a întrebat:

Poate fi mai rau de atat? ಥ____ಥ Parintii mei au murit intr-un accident de masina cu surorile mele iar fata cu care trebuia sa ma marit astazi a fost violata si ucisa in 2010 iar cainele meu incepe sa imbatraneasca din ce in ce mai mult (are 11 ani) si cred ca va muri. nu stiu ce sa fac, nu sunt facut pentru asta. Vreau sa ma sinucid astazi nu stiu ce ar trebui sa fac sunt disperat daca as putea as zdrobi tot universulstraight face

2 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

May eu nu te cred.Este totul prea tragic si exagerat!

| Lilia2621 a răspuns:

Imi pare nespus de rau. Chiar iincep sa-mi curga lacrimile. Inteleg cum te simti, ai impresia ca viata ta nu mai are nici un rost, dar nu trebuie sa renunti. Ai pierdut cele mei dragi fiinte, dar tu esti viu, si traesti pe acest pamant. Nici nu incerca sa te gandesti sa te sinucizi, gindeste-te la oamenii care ar da totul ca sa traiasca. Ridica capul si mergi inainte. Da, de la inceput iti va fi greu, dar incetul cu incetul vei trece peste. Vei intilni o alta fata care sa te iubeasca si sa o iubesti. Gindeste-te ca in viitor vei fi tata si vei avea pentru cine trai. Ia-te in mini si da-ti seama cit de norocos esti ca ti s-a dat viata si ca poti sa te bucuri de viata. Gindeste-te la faptul ca mama ta te-a dus noua luni in burta, ti-a dat viata si ca te-a crescut pentru a trai si a fi fericit, dar nu pentru a renunta in cele mai grele situatii ale vetii. Crede-ma ca daca vei depune efort si vei trece peste aceasta depresie si ve lupta cu aceasta lovitura a vietii, parintii, fratii si fata pe care ai iubit-o vor fi fericiti acolo unde sunt, si se vor mandri cu tine. Fa-o asta pentru ei. Imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intimplat, dar viata merge inainte, si traieste-o din plin. Succes, si iti doresc sa iti dea Dumnezeu putere pentru a trece peste tot.
pa pa