| ladygaga a întrebat:

Poate ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri.

Multi imi zic ca sunt enervanta, nimeni nu ma place(nu vorbesc neaparat de baieti) ci in general de prieteni.Cum as putea sa nu mai fiu asa enervanta cum zic unii, cum sa ma fac placuta? Eu sunt EU, dar nu functioneaza.Cum sa fiu mai prietenoasa, mai "de gasca". sa`mi pot face muulti prieteni.

3 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Păi depinde în general dacă a sta e firea tu nu te poţi schimba radical în altă persoană cum vrei tu. Poţi controla asta, încearcă să nu răspunzi răutăcios, gândeşte-te de două ori înainte de a spune ceva. Depinde de tine practic. Acum depinde şi la ce se referă ei când spun că eşti enervantă. Baftă!

| insanelove a răspuns:

Prieteni adevarati trebuie sa te accepte asa cum esti daca nu ...nu iti merita prezenta dar ai grija uni au masti se dau buni si te sapa pe la spate nu la tine e vina ci la ei pentru ca nu stie sa accepte adevarul sa te accepte asa cum esti incearca sa te menti calma si sa fii cat mai linistita pentru ca nu se merita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Analizeazate si vezi ce e gresit la tine? si ce e normal la ceilalti/in general fitele, orgoliul, si grandomania resping.naturaletea si sinceritatea atrag.