| Andru1996 a întrebat:

Poate o sa ma credeti frun prost sau disperat sau mai stiu eu ce dar credeti-ma nu sunt asa...situatia mea e chair deplorabila:( nu stiu ce sa fk mi-a plk d multe fete dar toate m'au refuzat:( sunt eu chiar asa d urat?:((:(( uitati hi5 meu dati p albumul ala nou (va dati voi seama:D dua nume ) http://andrux96.hi5.com si spuneti parerea voastra

5 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Intr'o relatie nu totul tine de fizic. Daca nu realizezi chestia asta probabil o sa mori virgin. Vei gasi o fata sa te placa si te vei intreba "oare de ce ma place?" Fiecare fata are gusturi diferite (desi asta nu le impiedica sa aleaga baieti care arata total diferit de baiatul ideal, la care viseaza).
1) Ingijeste'ti parul. Eu nu cred ca ai auzit de pieptan si probabil ai si matreata. Asta e un lucru ce alunga mai toti oamenii nu numai fetele.
2) Ai grija la hainele tale. Incearca sa te imbraci bine, nu ca un cocalar, ia niste accesori, mai schimba garderoba.
3) Felul tau de a fi. Daca in general folosesti "imi bag pl" ca semn de punctuatie, sa stii ca majoritatea fetelor nu sunt okay cu expresia asta. Trebe' sa stii ce le place, si ce nu. Nu le intrebi, ci afli tu singurel.
4) Invata sa scrii. Fetelor le plac baietii destepti, din textul tau pot sa spun ca esti analfabet.
5) Dupa ce ai parcurs toti acesti pasi, poti sa incepi sa iti cauti dragostea. Cea pe care o iubesti, nu doar cea care te atrage si care e sexy, ci gaseste o fata draguta, care desi nu are 90-60-90, tu sa o consideri fata perfecta. Sa o iubesti din orice unghi posibil, desi ea are nasu' ciudat, are ochelari si altele. Sa iti placa compania ei, sa iubesti expresiile pe care ea le foloseste, sa aveti pasiuni comune, sa o intelegi si sa te inteleaga in profunzime.
Eu personal consider oamenii: cei normali si cei mai buni.
Cum aflii din ce categorie faci parte? Daca vorbesti cu o persoana 5 secunde, si ea te tine minte 3 zile, atunci e semn ca esti pe drumul cel bun. Daca ai un stil unic de a vorbi, de a gesticula, de a te imbraca, de a accesoriza, de a te purta, fii sigur ca fetele te vor placea, sau cel putin te vor considera mai aproape de ele decat "restul".

| gHelena a răspuns:

Poate nu e vorba de faptul ca esti sau nu urat, ci de comportamentul tau. Mi se pare ca esti prea preocupat de acest subiect si poate de aceea fetele din jur te evita. Incearca sa fii mai relaxat si lucrurile vor veni de la sine. Ai grija de tine.

| AlexSadik a răspuns:

Sincer... ai fata de fatalau, ia si tu niste cataroaie de prin curte si apucate de facut musghiu' tunde-te scurt si ai sa vezi cum te modelezi de la sine (trebuuie sa te ingrijesti) sau du-te la sala (la mine a mers adica inainte eram putin foarte putin fatalau cu parul mai mare acum *** na alta viata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Er@i l@ g@rl@ esti moldove@n f@t@ @i@ e m@i mumo@s@ c@ tine wh@t"up?