Zi tatal nostru. hei ia niste tamaie si tamaie prin camera pune` in ceva niste hartie apoi tamaie si cand scoate fum tamaie. zi tatal nostru si da cu aghiazma in camera. asa am patit si eu si am facut asta ieri pe seara si nu am mai visat urat
Cumparati si tu o Cruciulita si puneti-o la gat.
Seara inainte de a te culca spune si tu Tatal Nostru.
Gandeste-te ca nu e nimeni, nu are ce sa iti faca nimeni.
Nu-ti fie frica de moarte.
1. Poate de la stres.
2.Si eu am problema asta.Intr-o zi eram singura in dormitor si puteam sa jur ca cineva mi-a miscat scaunul si am simtit ceva rece ceva ca o respiratie. Poate a fost imaginatia mea... dar nu prea cred.In cazul tau poate cineva drag care a murit incearca sa te contacteze.
3. Vorbeste cu mama ta si spune-i despre chestia asta si sugereazai sa mergeti la un preot sa sfinteasca, camera si in fiecare seara spune o rugaciune si deasupra patului agata o cruce.
Da-mi un mesaj cu exemple de cosmaruri pe care le ai poate te pot ajuta .
Ce tampenie, spune tatal nostru! voi incerca sa iti raspund la intrebari, desi nimeni in lumea asta nu stie raspunsul mai bine ca tine. e clar ca e o mica problema care vine de la mansarda.solutia cea mai buna ar fi un psiholog. daca nu incearca, o perioada sa te inconjori de prieteni si fa ceva care sa te tina in priza de exemplu un sport in orice caz o activitate care sa te oboseasca destul de mult incat sa poti adormi repede si fara griji.problemele o sa dispara usor-usor, cea mai buna solutie ar fi psihologol
Pai asta ar putea fii din mai multe cauze: Daca ti i pierdut pe cineva drag subconstientul tau crede ca esti si tu in pericol si de aceea crezi toate astea crede-ma nu stii ce poate crea subconstientul. alta ar fi una simla cum ca te stresezi mult prea tare.
Pt a incerca sa rezolvi cosmarurile incearca asta inregistreaza ti vocea pe telefond spunand ca "visezi si controleaza ti visul" si pune-l sa sune la 2:00 si 4:00 cu alarma dar incet pentru a auzii dar pentru a nu te trezii dupa ce iti invingi frica toate vor disparea?