Pai eu urmaresc The vampire diaries (cel mai tare serial dintre tooatee)Teen Wolf(serialul e ok, uneori putin de groaza, dar dragut desi actorii nu au experienta iar filmul nu are un buget precum TVD)si serialul care seamana cu Pretty little liars, si pe care "l-am sorbit dintr-o inghititura"(adica m-am uitat la vreo 6 episoade pe zi) The lyng game(e vorba despre doua surori gemene care s-au gasit, una dintre ele a fost adoptata de o familie de bogatasi, cealalta foarte saraca intr-o familie cu un frate pervers si o mama care vrea sa scoata doar bani de pe ea.Iar cand se intalnesc Emma(cea saraca) a trebuit s-o inlocuiasca pe Satton(cea rasfatata si bogata) cat timp ea se duce in L.A s-o caute pe mama lor biologica). Serialul e super ti-l recomand! si poti urmari si The secret circle(care a fost anulat)
House M.D (Dr House), Vampire Diaries, Glee, 49 days, Hana Yori Dango, Playful Kiss
NCIS: ancheta militara pe AXN, Elementary (un nou sherlock holmes dar mai misto) tot pe AXN. Sper sa iti placa.
Daca eti fan PLL, sigur iti va placea The lying game si bineinteles, the vampire diaries...sunt foarte tari
Dr House, Vapire Diaries, Sherlock Homes (chiar daca sunt numai vreo 9 episodes e super), Merlin, Supernatural cam astea ar merita vazute fiindca isi merita banii si vizualizarile.
Sper ca te-am ajutat