anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate sa sa iti fie o prietena adevarata, o persoana care te lasa balta, te descurajeaza iar cand va vedeti te analizeaza din cap pana in picioare si incepe sa iti spuna defectele tale...? ( am gresit eu cu ceva?! Eu am incurajat-o in tot ceea ce vrea sa faca, niciodata nu i-am spus caarata intr-un anumit fel... i-am luat aparerea cand s-a certat cu colegii )

3 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Prietene adevarata, nu. Pe interes, poate.
Eu personal nu cred ca as tine o asemenea persoana in anturajul meu.

| AdrianVoicu a răspuns:

Felicitări tocmai ai aflat ca nu exista prieteni adevărații, data viitoare nu mai fii atât de bun și milostiv cu "prietenii tai"

| Anaaaa13 a răspuns:

Buna.Depinde de personalitatea ta.Pe mine nu m-ar deranja daca cineva mi-ar spune defectele mele,as analiza situatia si daca eu as considera ca ele chiar reprinza niste defecte as incerca sa ma schimb iar daca nu, i-as spune ca mie nu mi se par niste defecte, din contra.Iar cu lasatul balta si descurajatul asta nu ar trebui sa se intample. Expune-i situatia si spune-i, de exemplu, cum s-ar fi simtit ea atunci cand s-a certat cu colegii iar tu ai fi tacut. Poti sa o intrebi direct daca vrea sa continue prietenia cu tine.Dar din perspectiva mea aceasta relatie de pritenie nu este una demna de a contonua.Nu poti sa fi prieten cu un om doar cand ai nevoie.