Nu stiu. Intrebarea nu e deloc tampita. In zilele noastre ne confruntam cu multi factori care ne pot afecta starea psihica: stress, poluare, mancare de c***t, profesori, colegi manelari, de aceea avem nevoie de cineva cu care sa discutam despre problemele noastre. Stiu ceva care te-ar putea ajuta: asculta metal on full volume la iPod/Mp3 pana ti se strica castile! Sorry, I'm insane.
Nu stiu. Dar daca gasesti pe cineva anuntama te rog.(pe privat)
Si eu as vrea sa mai vorbesc din cand in cand cu cienva care sa imi spuna cum gandesc, daca sunt normala sau nu si tot felul de chesti de genul(Ador psihologia si am citit cateva carti dar mai am mult de citit sa ma cunosc aproape total, ma refer la gandirea mea si a celorlati oameni cu care interactionez)
Nu e tampita intrebarea.nu m-a interesat subiectul asa ca nu stiu ff multe, dar am avut odata un cont pe dumnezeu stie ce site, si puteai acolo sa trimiti intrebarile tale dr cristian andrei.prietenei mele i-a raspuns.acum,nu stiu, probabil or fi si altiibafta!
Eu cred ca daca te straduiesti, poti gasi si asa ceva, mai ales daca platesti; astia spun tot felul de nerozii numai sa-ti ia banii; te sfatuiesc sa-ti gasesti un confident care sa fie dezinteresat si daca se poate putin mai in virsta decit tine, cu 4-5 ani; succes!
Www.topexperti.ro este o plaforma de comunicare care ofera consiliere psihologica prin chat. TopExperti.ro colaboreaza cu mai multi psihologi, care ofera consiliere online. Deci, DA, exista psiholog online:)
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: